Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 27. 12. 2018.

| Ekonomija

Za projekte socijalne zaštite u Leskovcu 15,5 miliona dinara

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
gradska uprava
Konkurs otvoren do 15. januara, foto: B.A.

Leskovačke udruženja koja se bave unapređenjem kvaliteta života građana iz socijalno ugroženih kategorija i podrškom osobama sa invaliditetom mogu se do 15. januara prijaviti na konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz ovih oblasti.

Iz gradskog budžeta, kako piše u konkursnoj dokumentaciji, finansiraće se projekti koji mogu biti iz nekoliko oblasti - porodični i domski smeštaj, prihvatilišta i druge vrste smeštaja, savetodavno-terapijske i socijalno-edukativne usluge i podrška osobama sa invaliditetom. Ukupan budžet iznosi 15,5 miliona dinara.

Predlog programa dostavlja se napisan na personalnom računaru i na propisanim obrascima koji čine obaveznu dokumentaciju, na srpskom jeziku, ćiriličnim pismom. Napominje se da programi moraju biti realizovani do 30. juna 2019. godine i da u skladu sa tim treba predvideti budžet - navodi se u konkursu.

Obaveznu dokumentaciju čine popunjeni prijava za učešće na konkurs, obrazac za pisanje predloga programa, obrazac budžeta programa i obrazac narativnog budžeta, a sve prijave mogu se preuzeti sa gradskog sajta.

Sva dokumentacija dostavlja se u koverti sa naznakom “Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa iz oblasti socijalne zaštite u 2019. godini - ne otvarati” lično na pisarnici Uslužnog centra ili poštom na adresu Trg revolucije 45, Odeljenju za društvene delatnosti - piše u konkursu.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 016/ 213 984, lokal 110 ili slanjem mejla na [email protected].

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: