Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 26. 3. 2024.

| Ekonomija

Za sterilizaciju napuštenih mačaka i pasa Leskovac izdvaja više od 7.000 evra

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne Vesti
Leskovac
Rok za podnošenje prijava do 3. aprila; foto: M. M.

Grad Leskovac za veterinarske usluge sterilizacije i obeležavanje napuštenh pasa i mačaka na teritoriji grada izdvoja nešto više od 800.000 dinara. Jedini kriterijum za dodelu ugovora biće najjeftinija ponuda, a traže i da se ponude pošalju poštom u koverti ili kutiji ili lično.

Iako su za javnu nabavku predvideli 833.329 dinara bez PDV-a, odnosno oko 7.100 evra, kažu da će jedini kriterijum za dodelu ugovora biti ekonomski najprihvatljivija ponuda.

Iz leskovačkog Odeljenja za javne nabavke pri Gradskoj upravi, kažu da zainteresovani ponuđači mogu preuzeti konkursnu dokumentaciju od 7 do 15 sati u njihovim prostorijama ili na zvaničnom sajtu grada.

Ponuđači ponudu podnose neposredno ili putem pošte u zatvorenoj koverti ili kutiji, zatvorenoj na način da se prilikom otvaranja ponuda sa sigurnošću može utvrditi da se prvi put otvara. Na poleđini koverte ili na kutiji navesti naziv i adresu ponuđača, broj telefona i kontakt osobu - kažu iz Gradske uprave.

Ističu i to da će u razmatranje će ući samo ponude koje pristignu do 3. aprila u 11 sati, s obzirom na to da će javno otvaranje koverti i kutija početi već od 11:30.

Primera radi, samo u 2022. godini na račun odštete, iz zajedničke kase svih Nišlija isplaćeno je nešto više od 720.000 dinara za sedam ujeda mačaka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bund pro orijente

    18:09 // 26. 3. 2024.

    A meskov kum se bavi sa šta ?

  • Steva n

    11:58 // 26. 3. 2024.

    Ne podržavam sterilizaciju mačaka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: