Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:33, 29. 11. 2019.

Za vlast Leskovac napreduje, opozicija kaže manje novca u budžetu

skupština leskovac Rasprava trajala više sati, foto: B. S.

U prvih 9 meseci u gradsku kasu slilo se oko 2,6 milijardi dinara, a potrošilo se oko milion dinara manje. Umesto planiranih 75 %, devetomesečno izvršenje je oko 60 %. I dok gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, nabrajajući šta se sve uradilo u prethodnih 9 meseci, smatra da se radi kako treba i da je budžet realan i dobar, opozicioni odbornici kažu da je novca sve manje i da se on bespotrebno troši. Nakon višečasovne rasprave, odbornici su usvojili izveštaj o devetomesečnom izvršenju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • MilicaJovanovic

    20:11 // 29. 11. 2019.

    Vladajuca vecina na celu s gradonacelnikom Cvetanovicem pokrenula je i ozivela Leskovac i krenula putem oporavka i prosperiteta nakon visedecenijskog propadanja za vreme vladavine DOSa, DS i njihovih stranih finansijera. Leskovac ima sigurnu #Buducnost, a njen garant je najbolji predstavnik dr Goran Cvetanovic.

  • Tanja13

    20:14 // 29. 11. 2019.

    Cinjenica je da se u Leskovcu nikad vise nije gradilo. Pa samo kad se setim da smo za svaki dzemper, patiku, cipelu morali da idemo do Nisa ili Bg-a. Sada nam sve na dohvat ruke Capitol park, marketi o kojima smo mogli da sanjamo, skole renovirane, bolnica takodje. Pa stvarno ne vidim nista lose u ulaganju u grad, naprotiv, podrzavam.

    • znamo vas od ranije

      04:14 // 30. 11. 2019.

      Da da,tad ste živeli u mraku,bez hleba, marketa i butika cccc Ajde ne laprdajte, ne širite vašu naprednu mantru. Naše "svetlo", naš vodja bla bla bla

  • Abba

    20:16 // 29. 11. 2019.

    Kada će njima nešto da odgovara... Uvek će oni naći zamerku. A šta ste vi uradili? Samo zamarate glupostima i lažima.

  • Etim

    20:58 // 29. 11. 2019.

    Na lazi opozicije smo vec navikli, a to da Leskovac ide napred ne mora niko da kaze. Preokret i regeneracija Leskovca se vidi na svakom koraku, nas grad je u poslednji nekoliko godina progledao a priznala opocicija ili ne sve je to zahvaljujuci vladajucoj stranci.

  • Aristokrat

    21:01 // 29. 11. 2019.

    Leskovac je poslednjih 7 godina napredovao više nego 50 prethodnih! Ulagalo se u skole, bolnicu, puteve, vodovodnu mrezu, i mogu ovako do sledece sednice da nabrajam. A opozicija bi mogla da u međuvremenu prošeta gradom i divi se svemu sto nisu uradili, ova opozijica uskoro nece postojati jer nemaju podršku gradjana!

  • antibot

    21:22 // 29. 11. 2019.

    Samo se čekala ko će prvi od botova ( koji su verovatni na državnim jaslama) da krene da brani "stručnjaka" i hvali nekakav napredak Leskovca.

  • MarijaLe

    21:30 // 29. 11. 2019.

    Leskovac je mnogo napredniji grad u odnosu na ranije godine pocetkom 2000. Mnogo toga je uradjeno, promenjeno u pozitivnom smislu, tako da nema mesta kritici. Opozicija skakuce kao mladi majmun, jer nema drugih argumenata, pa pokusava na galamu da okrene sve, ali narod nije zaboravio i nece nikada zaboraviti u kakvu su ga situaciju doveli dok su bili na vlasti.

    • Milos

      14:40 // 30. 11. 2019.

      Sns botovi u akciji. Neverovatno!!!!

  • Dude

    22:34 // 29. 11. 2019.

    Opozicijine navodne zamerke ne piju vodu jer zaista ne Leskovac stabilnim koracima ka sigurnoj buducnosti. Naglasicu da je e-parlament donacija svajcarske vlade i da je grad platio samo10% od sume od nesto manje od 200.000 evra! Da se zuta banda nije umesala i napljackala se gde bi nam bio kraj?? Sto ne napisete da je zaposljeno oko 8000 ljudi ?

    • šizofreni smešak

      04:08 // 30. 11. 2019.

      Jeste zaposlila,robove za minimalac. A pre te "žute bande" bila je crveno crna banda a onda vam je Le cvetao a? A posle ovih ni kamen neće ostati.

  • Leona

    22:35 // 29. 11. 2019.

    Od ove nazovi opozicije se i ne ocekuje drugo vec da lupa gluposti i bojkotuje sednice u nedostatku argumenata za konstruktivnu raspravu.

  • njanjanja

    23:31 // 29. 11. 2019.

    Oho,evo botova,cela gradska opština + neke javne ustanove sa napamet naučenim komentarima.A u ponedeljak raport kod šefa,da dokažu da su komentirali.

  • Ana

    10:27 // 30. 11. 2019.

    Tuđi uspeh se nikada ne prašta, to je slučaj opozicije. Samo nešto kritikuju, oni bi uradili nešto drugačije...
    Pa zašto gospodo niste uradili to nešto, zašto za vreme vaše vlasti Leskovac nije bio grad u procvatu, zašto niste zaposlili sve mlade ljude koji bi sada uveliko radili, a ne kao što vi tvrdite da odlaze iz svog grada?
    Leskovac svakim danom postaje bolje mesto za život i to je evidentn

    • paprika

      12:37 // 30. 11. 2019.

      Zato što su na tacni dobili grad koji je apsolutno uništen zbog "divne" crvene vlasti i za sve je trebalo krenuti od nule. I ispod nule.

  • Ajnstajn

    10:44 // 30. 11. 2019.

    Danasnja opozicija ne zasluzuje ni da se zove tako , jer oni nemaju nista konstruktivno da kazu a kamoli urade. Rad gradonacelnika je evidentan, a njegova dela vidljiva na svakom koraku. Ja ne znam kako doticnu gospodu ,uopste ,nije sramota da se pojavljuju .

    • Madam

      17:27 // 30. 11. 2019.

      Pa nije opoziciji do konstruktivnih predloga, njima je do vlasti, do para... Ne zelim ni da zamisljam kako bi oni gradski budzet potrosili!

  • Lisa

    14:50 // 30. 11. 2019.

    Mislim da je i više nego očigledno koliko je samo novca uloženo u naš grad i koliko se uredjuje , tako da je irelevantan bilo koji komentar opozicije koji se tiče budzeta, prihoda i sredstva koje lokalna samouprava izvršava jer za razliku od prethodne vlasti sadašnja je pokazala pravi primer kako jedna ozbiljna vlast treba da istupa i radi.

  • Maja Dinčić Cvetković

    17:23 // 30. 11. 2019.

    Opozicijoooo ili CIRKUZIJADO ne pričajte više gluposti. Mnogi od nas su svedoci vaše nesposobnosti da vodite grad. Sve ste unazadili da ne kažem nešto drugo. Tako da i ovo što vas nazivaju opozicijom je previše za vas, to vam dođe ko kompliment,
    jer niste Vi ni zaslužili tako da se deklarišete.

  • VOJA23

    19:42 // 30. 11. 2019.

    To koliko se novca ulaze i koliko je toga uradjeno, vidi se na svakom cosku. To sto je uradjeno za vreme ove vlasti, nije za vreme ni jedne prethodne..

  • Dobrivoja

    21:59 // 30. 11. 2019.

    Kad će napokon Bulevar Nikole Pašića da se izgradi.Najprometnija ulica u Leskovcu a rupa do rupu.

  • Beta

    08:10 // 2. 12. 2019.

    Bitno je da se u Leskovcu radi i da Leskovac napreduje. Kakav je budzet to ce gradonacelnik najbolje da oceni jer je od svih dosadasnjih gradonacenika on najmerodavniji za ocenu. Covek otvorio fabrike, asfaltirao saobracajnice- prema tome, najmerodavniji je za po ocenu budjeta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: