Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:09, 7. 6. 2019.

Zaštitnik potrošača: Partnerstvo Toplane s privatnikom neodrživ model

Toplana dimnjak Ako oni nemaju iskustva, ne znam ko bi mogao da ga ima - pita se Jovanović; Foto: JV/Lj. Jocić

Predlog Toplane da uđe u javno-privatno partnerstvo zarad rekonstrukcije 10 kotlarnica, Jovan Jovanović iz Centra za zaštitu potrošača Forum, koji je inače u Savetodavnom telu "Gradske toplane", ocenjuje kao nejasan i stoga neprihvatljiv. Ostala su otvorena mnoga pitanja, kaže Jovanović, koji smatra i da je ovaj predlog prvo trebalo da prođe najpre Savetodavno telo, a tek onda da izađe pred Nadzorni odbor Toplane.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Čista logika

    17:21 // 7. 6. 2019.

    "Ovaj model mora da smanji fiksne troškove i moramo da tražimo odgovor kako neko može jeftinije da proizvode energiju od Toplane".
    Da li je moguće da neko ko kaže da se mnogo razume u tu cenu,razmišlja na ovaj način..Ukupna cena=fiksni deo+varijabilni deo. Varijabilni zavisi od cene energenata. Ako nema gubitaka, manja potrošnja energenata, manji varijabilni deo, pa i ukupna cena manja..logično

  • Termodinamika EX

    18:32 // 7. 6. 2019.

    Primedbe mogu da stave kvalifikovani ljudi, a ne penzionisani podoficiri. Sigurno može biti jeftinije grejanje, ali objašnjenje nije za javnost.

  • Tivat

    19:52 // 7. 6. 2019.

    Gospodine Jovanovicu,recimo da ste u pravu,ali koja je svrha ove price ako se proklamuje samo na portalima i konferencijama za stampu?
    Zasto ne animirate narod,korisnike,svojim stavom,da se neda deo toplane privatniku,ovako tribinaski je ,"pas laje,vetar nosi"!

  • Tijana

    11:39 // 7. 6. 2019.

    Toplana, preduzeće za uhlebljavanje nesposobnog partijskog kadra na račun gradjana Niša.

  • Stojan

    14:53 // 8. 6. 2019.

    G-dine Miličiću, ko Vas je instruiro, da se bavite predloženim? U koliko bi se tako nešto usvojilo, iako bi "sve bilo po zakonu", po mišljenju, čak i laika,bila bi to Nišlijama "podvala veka". Čak bi i na AERODROM zaboravili, TOPLANOM opsednuti. I Vaši nedavni odgovori, na stranicama Južnih vesti, ukazuju na tkzv. TRANSPARENTNOST , koji /odgovori/ implicitno nagoveštavaju let TOPLANE za BEOGRAD.

    • Predrag Milačić

      00:06 // 9. 6. 2019.

      Stojane,
      Niti me je neko instruisao, niti sam "toplana" ja lično i samostalno. Kod nas se odluke ne donose ni naprečac, ni po nalogu, a sigurno ne bez analize.
      Još jednom svima objašnjenje - tek nakon odobrenja grada, pristupamo formiranju stručnog tima koji će da analizira da li je moguće i isplativo, i za koje kotlarnice, upotrebiti model JPP. Dakle još se ništa ne zna, ali eto neki "sumnjaju".

  • Mara

    09:18 // 7. 6. 2019.

    Sve neodložno teško nama

  • Mara

    15:11 // 7. 6. 2019.

    Teško nama

  • zika zivac

    21:20 // 8. 6. 2019.

    A sta je sa naplatom ocitavanja brojila potrosnje grejanja po stanu? 400 din? Koja to firma i cija radi to je pravo pitanje?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: