Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 6. 12. 2013.

| Ekonomija

Zatvoren info-centar TON-a pred početak Prvenstva

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Turistička organizacija Niš
Info-centar TON-a u Voždovoj ulici zatvoren je zbog renoviranja pre 15 dana

Info-centar Turističke organizacije Niš u Voždovoj ulici na dan otvaranja Svetskog prvenstva za rukometašice zatvoren je zbog renoviranja, međutim, turistima će na raspolaganju biti novi u Dušanovoj ulici.

On je otvoren pre 5 dana u prostoriji doskorašnje Kancelarije za Milanski edikt

Ovo će, kažu u Turističkoj organizaciji, nadoknaditi to što je info-centar u Voždovoj zatvoren, dok će treći, u Tvrđavi, raditi produženo. TON

Kako kaže direktor TON Uroš Parlić, za sada nema značajnog porasta broja turista u Nišu. Potpuno su popunjeni samo kapaciteti hotela za smeštaj zvaničnika, rukometnih reprezentacija i novinara, odnosno "Tami Residence", "My Place", "Niški cvet" i "Grand".

- Nema ni približno onoliko stranaca koliko ih je bilo na Evropskom prvenstu za muškarce u januaru 2012. Tada je u Nišu igrala reprezentacija Makedonije odakle je bilo i najviše posetilaca. Sada je grupa takva da ovde igraju Japan, Brazil i Alžir odakle ne verujem da će biti gledalaca - kaže Parlić.

On objašnjava da se očekuje veliki broj domaćih turista koji će iz drugih srpskih gradova dolaziti da bodre domaću reprezentaciju.

- To će se svesti uglavnom na dnevne posete, ali i one su značajne jer ipak utiču na turističku ponudu grada - smatra Parlić.

U Turističkoj organizaciji kažu da su odštampali dovoljno promotivnog materijala na stranim jezicima i da o broju stranih turista u Nišu zaključuju upravo na osnovu njihove distribucije, jer TON nije zadužen za organizaciju aktuelnog prvenstva. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Streetwalker

    23:10 // 9. 12. 2013.

    Prenagljena reakcija u afektu i nepristojan rečik, ali uzimajući u obzir prilično mešetarski postupak novinara uz senzacionalizam (ne tako stran u našim mendijima)donekle imam razumevanja za gospodina

  • mi mi

    20:01 // 9. 12. 2013.

    Nis nema parking, higijena O,pa sta ce Vam TON.Niska Banja,sramota od ne higijene,a nislije hoce TON.Ko bi dosao u tako skupe hotele?Ja vise necu.Jeftinije spavam u Evropi nego u Nisu.

  • zvonko

    20:01 // 7. 12. 2013.

    Šta je ovde čudno?! Da je Info centar otvoren neko bi morao da radi. A zašto da radi kada se i ovako prima plata.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: