Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 2. 11. 2018.

| Ekonomija

Zatvoren restoran na niškom Aerodromu "Konstantin Veliki"

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
aerodrom
Putnici će ostati gladni?; Foto: M.Z./J.V.

Oni koji žele da popiju kafu ili utole glad pre ili posle putovanja, u restoranu na niškom aerodromu to neće moći da urade. Iz Aerodroma “Konstantin Veliki” navode da im je zakupac otkazao ugovor, pa je restoran trenutno zatvoren.

Ipak, iz uprave niške vazdušne luke kažu da je ovo samo privremeno, kao i da traže novog zakupca.

Ugovorom o zakupu između JP "Aerodrom Niš“ i zakupca "Avio krilo“, koji je potpisan 11.03.2016. godine predviđen je otkazni rok od osam dana za raskid ugovora - kažu iz Aerodroma.

Zakupac je najavio da zatvara vrata restorana 22. oktobra, kažu iz Aerodroma, a zadnjeg dana prošlog meseca je i otišao.

JP "Aerodrom Niš“ Niš intezivno radi na ponovnom uspostavljanju ugostiteljskih usluga na Aerodromu "Konstantin Veliki“ u Nišu. Molimo sve putnike i posetioce Aerodroma za razumevanje i unapred im se zahvaljujemo - navode iz Aerodroma.

Podsetimo, niški aerodrom je nedavno prešao u vlasništvo Republike i pored negodovanja jednog dela Nišlija i brojnih protesta protiv poklanjanja aerodroma. Krajem septembra Wizz air je saopštio da ukida let za Malme sa niškog aerodroma, što je dovelo do bure u javnosti, na koju su iz Ministarstva saobraćaja reagovali saopštenjem da je to odluka avio-kompanije, te da će Vlada uložiti 180 miliona dinara u "Konstanin Veliki" do kraja 2018. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Manjerka

    14:05 // 5. 11. 2018.

    I to u manjerku,vojnicki.

  • Kemal Ataturk

    13:07 // 5. 11. 2018.

    Nek razvoze hranu po Nisu umesto putnika.

  • marko iz cacka

    10:38 // 5. 11. 2018.

    Po komentarima bi rekao da stanovnici Nisa mnogo izlaze u aerodromski restoran.Nisam stekao takav utisak,jer sam veoma cesto tamo i niko mi nije ponudio da me izvede na aerodrom,vec u Orac,Mrak,Izvor i milion drugih,gde je klopa izvrsna.Niske kafane su najbolje u Srbiji.To na aerodromu je valjda za sokice i sendvice,ono za ne daj boze ako kasni let.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: