Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 11. 8. 2017.

Zatvorena poslovnica “Air Serbia”-e u Nišu

Lokal u Voždovoj Poslovnica radila do kraja jula; Foto: čitalac

Posle 4 decenije, poslovnica “Air Serbia”-e nekadašnjeg “JAT”-a prestala je da postoji u Nišu. Objekat u Voždovoj ulici u centru grada je potpuno iseljen, a prestao je da radi 1. avgusta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Natali

    20:35 // 11. 8. 2017.

    Ko traži veće izgubi iz vreće! imali smo mnogo što šta dobro pre mnogih zapadnoevropskih zemalja ali pohlepa,zloba,bagatost i neuračunljivost nekih struktura u društvu nas je dovukla dovde.

  • Kaljari

    20:48 // 11. 8. 2017.

    Pravilniji naziv bi bio ER BEOGRAD!
    Inace,diskatabilno je da se karte kupuju preko interneta i da niko ne kupuje licno?Da je tako, sve svetske kompanije bi pozatvarale predstavnistva i poslovnice,pa i u Beogradu!
    Znaci,zagrizli mnogo,a u praksi...

    • Меда

      02:34 // 12. 8. 2017.

      "diskatabilno je da se karte kupuju preko interneta i da niko ne kupuje licno?"

      Куповина карта преко агента је скоро умрла (ваљда беше Галиелео систем) а куповина у пословници вероватно је практично мртва више од 30 година.

      Интернет куповина даје много више прегледности и могућности које ни један агент нити посовница не могу да вам предоче као кад сами гледамо.

  • Darko

    00:33 // 12. 8. 2017.

    Nema potrebe više ni da otvaraju predstavništvo jer ćemo se mi već snaći na našem i sofijskom aerodromu.

  • Mle

    02:18 // 12. 8. 2017.

    Sve sto predsednik pohvali kao veliki uspeh pocne da tone.A g.Mali govori o ogromnom neto profitu.Da li je u pitanju nerad ili mrznja prema komsijama,ali da niski aerodrom ne opsluzuje letove Er Srbije usred ove male zemlje prosto je nedopustivo.A onda se kao javi ministarka sa nekom pomoci iz Beograda kao potvrda ljubavi dva aerodroma.Aerodromu su potrebni letovi aviona,tako se stice zarada.

  • Chuckie

    02:25 // 12. 8. 2017.

    Ionako su svi bivši i sadašnji radnici ove "ispostave" otvorili svoje privatne turističke agencije, pa preko njih prodaju karte. Ne volim ex JAT, ali ovog puta su u pravu što zatvaraju radnju ovde.

  • Kosta

    05:40 // 12. 8. 2017.

    Koja fantasticna simbolika - zatvorise je u gradu gde je toliko zla nanela ta aviokompanija niskom aerodromu da je trebalo zatvoriti jos davno. Treba i sada jer ionako gubi ogroman novac, nase pare

  • Kaljari

    21:02 // 12. 8. 2017.

    @meda-promasio si temu i uhvatio za jedan segment komentara!Ispade da sam ja retrogradan a ti si,pobogu,moderan!Smisao je da svi gradovi sa aerodromima imaju predstavnistva velikih avio kompanija,bilo u gradu ili na samom aerodromu.Eto,internet ce ti pomoci da se uveris u to!

    • Меда

      12:11 // 14. 8. 2017.

      Каљари,
      интернет анализе и интерполација закључка вреде колико за филозофске бисере летњих ноћи пред задругом, након 2-3 гајбе пива.

      Нити сам ја модеран нити си ти ретрогардан.
      Понекад је добро проверити "чињенице" пре остављања коментара.

      Ер Србија није српски превозник нити лети из Ниша и нема за шта да држи пословницу ван Београда.

      Где је представништво Виз Ер-а?

      (даље је бесмислено...)

  • Pero Peric

    17:47 // 13. 8. 2017.

    @Kaljari...
    Upravo tako. Time kompanija pokazuje da je nije briga za (tamo neki) Niš ili Novi Sad, već samo Beograd. Mislim da će značajno da uštede (od tih 1,8 milijardi gubitka) ukidanjem 30 radnih mesta u Srbiji. I da prodaju te objekte, zaradiće ne više od nekoliko stotina hiljada evra, što znači da treba prodati bar 5000 takvih objekata. Takođe, treba videti i kome će da ih prodaju.

  • gari

    12:32 // 29. 8. 2017.

    Baš me briga za ersrbiju, ionako su na državnim jaslama (al ne'e još dugo) !! Nego da Niš renovira, proširi aerodrom, nova pista (bar još jedna), novi restorani, freeshop-ovi... Broj putnika ruši sve rekorde, sa dva, tri aviona u isto vreme gužve su neopisive(a i organizacija rada svih službi na aerodromu, nije bas efikasna) !!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: