Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:50, 14. 3. 2012.

Završetak radova u Benetonu do kraja godine

Kalanović i Dinkić u Benetonu

Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović obišla je danas niški “Beneton” u kome je do kraja 2014. planirano zapošljavanje 2.700 radnika.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • gender balance

    17:36 // 14. 3. 2012.

    Kakva diskriminacija! Nijedan muskarac u fabrici!?! Ispada da samo zene znaju da siju...

  • Milutin Mrkonjic

    19:48 // 14. 3. 2012.

    Bas se pitam da li ce i ovde da se zaposle samo clanovi G17+ kao i u Juri. Kako ih nije sramota. A Bane Jovanovic za gradonacelnika. Ne znam kako bi bilo ko mogao da prezivi tu sramotu ako bi on bio gradonacelnik.

    • Realan gledalac na stvari

      10:34 // 15. 3. 2012.

      Sta je Milutine ,opet kuknjava !Ja sam primer kako bez ikakve pripadnosti i veza usao u Yuru.Ja bi i Yuru i Beneton preselio npr.Medvedju,Bajnu Bastu.....pa bi vas pitao a zasto nema makar ikakvog posla.Stidite se te vase negativne energije,frustriranih pogleda na sve sto je iole pozitivno i ne sirite AMAN vise zabludu i nevericu u svaku investiciju koja dodje u Nis.Da nemate mozda neki kredit iz Titovog vremena pa da 'uspricamo'u EI,Masinsku,Jastrebac........Lagali ste i o visini mizerne plate u Yuri ,i otrovima i maltretiranju od Korejanaca dok nisam poceo da radim i sam se uverio da je sve to LAZ !!!

  • Sanjica

    22:30 // 14. 3. 2012.

    Čudno kako nisu uspeli da završe fabriku do početka izbora...mislim da bi im sada bilo idealno da pokušaju da svojom stručnošću ispred politike odrade još koju prevaru!

    Građani Niša nisu više tako naivni kao što oni misle!

  • Marinko Cvijic

    09:26 // 15. 3. 2012.

    Zar ne prica celi grad kako ce se zidaju stambene zgrade i kako su nas Italijani zajebali?!
    A kako slatko izgledaju ovi mladi politicari. Svi su nekako ozbiljni.

  • Branko

    10:00 // 15. 3. 2012.

    Koliko treba da plati grad Niš za rušenje i odvoz materijala od porušenih objekata u "Nitex"-u, pardon "Beneton"-u? "Nitex" je ranije imao tehnološki proces proizvodnje od bale pamuka do finalnog proizvoda i bio je tekstilna industrija u pravom smislu te reči. Šta će raditi radnici u "Bentonu"? Pa radiće najprostije operacije, za koje će biti obučeni za nekoliko dana. Proste operacije-prosta radna snaga, isto kao i u "Yuri" (provuci žicu na tabli od tačke A do tačke B).
    Znači li to da su za Nišlije predviđeni "visokostručni poslovi" s obzirom da je Niš univerzitetski grad. Da li će iskustva i znanja radnika iz "MIN"-a i "EI" biti potrebna investitorima i državi?

  • Vlada

    10:52 // 15. 3. 2012.

    Hteo bih da pitam da li neko ima informacije sta se desava sa Dajtehom?Niko nista ne prica vise.Novinari mogli bi da se raspitate malo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: