Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 15. 12. 2021.

Zbog lošeg poslovanja najavljena privatizacija tri leskovačka javna preduzeća

toplana leskovac Toplana, Gradska autobuska stanica i Pijaca se sele u ruke privatnika, foto: B. S.

Povećanjem cena grejanje leskovačka Toplana uspela je u prvih 6 meseci 2021. godine da ostvari dobitak od 12,2 miliona dinara, ali kako je na sednici Skupštine rekao opozicioni odbornik Nenad Zdravković, direktor tog preduzeća je danas zaposlenima najavio moguću privatizaciju. Da se o privatizaciji razgovaralo potvrdio je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je istakao da bi, sem Toplane, trebalo privatizovati i Gradsku autobusku stanicu i Pijacu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Stamenkovic

    18:35 // 15. 12. 2021.

    Prilično sam sigurna da sam dobro pratila sednicu i Vas naslov me iznenadio... Ja ni u jednom trenutku nisam shvatila da su ove privatizacije planirane i izvesne, niti da je tako receno... Potencijalno, hipotetički da, ali ovako kako ste vi naveli ne

  • Torpedo

    19:34 // 15. 12. 2021.

    Ce se usrecite sa " privatnikom" u Toplani ! Kad vam zacepi cenu, ce se pusite ! Debelo se tu ima ugradi leskovacka vlast a nerod, koj ga....

  • Petar SNS

    23:16 // 15. 12. 2021.

    Gorane Mesko dobro razmisli brate . Privatizacije su opasne to su naši ljudi u tim firmama . Tako da ja se nebi igrao vatre . Nije ti to ono tvoje JA SAM SA KOLEGU PRVI PRIVATNIK SA GIROSI . Mani to te gluposti ti nisi ekonomista ne razumeš se gledaj u Hipokrata i ne trči ko ždrebe pred rudu .

  • Mile

    08:43 // 16. 12. 2021.

    Ma, od tih privatizacija nema ništa. Koliko sam ja razumeo Cvetanović je rekao da je to uvek mogućnost, što i jeste tako, ali nije potvrdio da se ide u tom smeru. Pre će biti obična naklapanja i jeftin pokušaj opozicije da unesu nemir među zaposlene.

    • Des - pot

      09:55 // 16. 12. 2021.

      Mile,u pravu ste,od toga nema ništa.Oni misle da po modelu javno privatno partnerstvo to uobliče.Nije lud privatni partner da unese pare u ćup bez dna

  • Potop

    03:04 // 17. 12. 2021.

    Provereni šablon za biznis u Leskovac.Potrošiš novac iz budžeta da napraviš firme i pričaš kako je to vrhunski projekat onda zaposliš sve što je jurilo i lepilo plahate za izbore po gradu i onda počne preduzeće da propada što zbog odliva novca zbog plata što zbog nesposobnosti rukovodećih u firmi.Zatim optužiš žute za krađu iako se zna da je sve te projekte sproveo u delo vrli nam gradonačelnik Me

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: