Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 27. 9. 2019.

| Hronika

11 povređenih u 4 udesa u Nišu

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
Tereti se za napad na službeno lice
Sve nezgode dogodile su se u roku od oko sat i po, i to dok je padala kiša; : foto: A. K.

Na niškim ulicama su se juče za nešto više od sat vremena, od 14:15 do 15:30, dogodile 4 saobraćajne nezgode u kojima je 11 osoba lakše povređeno, među kojima i 7-godišnje dete.

Prvi udes desio se u Medoševcu, a u njemu su, kako kažu u policiji, učestvovali autobus koji je vozio 43-godišnji muškarac i "tojota" kojom je upravljao 57-godišnjak, a lake povrede zadobio je vozač autobusa. Vozač "tojote" je, kako sam kaže, i dalje na ispitivanju i utvrđuje se stepen povreda.

U 14:20 na uglu Bulevara dr Zorana Đinđića i Ulice narodnih heroja, u blizini Vojne bolnice, sudarila su se dva "pežoa", a povređena su oba vozača - 44-godišnji muškarac i 45-godišnja žena, kao i putnici, 33-godišnja žena i 7-godišnje dete.

Nezgoda se dogodila i oko 14:30 u naselju Donja Vrežina, a kako navode u policiji, sudarili su se "pežo" niških i teretno vozilo "ford" leskovačkih tablica. U udesu su povređena oba vozača, 41-godišnjak i 27-godišnjak, kao i 79-godišnji muškarac koji je bio putnik u "fordu".

Na Matejevačkom putu, u blizini OŠ "Mika Antić", oko 15:30 sudarili su se "astra" koju je vozio 59-godišnjak iz Bele Palanke i "ševrolet" koji je vozio 25-godišnji Nišlija. Lakše su povređena oba vozača i putnici koji su se vozili "ševroletom", 36-godišnji i 27-godišnji muškarac.

U policiji navode da se utvrđuju uzroci sve 4 nezgode i da je obavešteno nadležno tužilaštvo. Inače, sve nezgode su se dogodile dok je u Nišu padala kiša i ubrzo nakon što je stala.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Brkic

    20:46 // 27. 9. 2019.

    Policija ne radi svoj posao kako treba jer je plagijat ministar.
    Neka setaju po ulici i neka kaznjavaju svaki prekrsaj automobila pesaka biciklistu ma sve ucesnike koji prave prekrsaje i eto resenja.

  • Pera

    15:16 // 27. 9. 2019.

    Kada pada kiša bar tada nema konjskih zaprega i divljanje motora po gradu.

  • Mara

    13:30 // 27. 9. 2019.

    Niko ne gleda gde i kako vozi bitno da gledaju u telefon da razgovaraju.I eto nesreće

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: