Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 13. 11. 2012.

| Hronika

2 napada na policiju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
policajac.jpg
Arhivska fotografija

U Nišu i Aleksincu nekoliko mlađih osoba tokom vikenda napalo je saobraćajne policajce.

Petoro Nišlija je privedeno zbog sumnje da su ometali i napali policajce prilkom vršenja službene dužnosti.

M.Č. (19), M.P. (19), Đ.J. (23), I.M. (19) i A.B. (20) sumnjiče se da su u subotu oko 3 časa iz ponoći vređali, pretili, a zatim i napali saobraćajne policajce koji su vršili uviđaj nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila na raskrsnici ulica Božidarčeve i Stanoja Bunuševca.

Prema rečima portparola niške policije Lidije Pavlović, mladići nisu bili akteri saobraćajne nezgode.

Slična situacija dogodila se i juče, u ponedeljak, samo ovog puta u Aleksincu. S.T. (24) i Đ.V. (24) iz Aleksinca uhapšeni su pod sumnjom da su napali službeno lice u izvršavanju svoje dužnosti.

Dvojica mladića se sumnjiče da su u ponedeljak oko 2h iza ponoći u Aleksincu, u Šumatovačkoj ulici, prvo pretili, a zatim i napali policajce koji su vršili redovnu kontrolu saobraćaja.

Tom prilikom su saobraćajnim policajcima naneli lake telesne povrede, a sudija im je odredio jednomesečni pritvor. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ne razumem ljude

    02:04 // 14. 11. 2012.

    Ali stvarno ne razumem pojedince, prvo se kuka da nema policajaca na vidiku, da hara kriminal gradom, a kad se i pojave na sceni, bodre se oni koji im onemogucavaju vrsenje duznosti...

    Nismo valjda klinci iz "rana" pa da "hetjujemo muriju" tek fore radi... Aman, to je posao kao i svaki drugi, i pri tom vrlo nezahvalan, a koji moze i najvise zivota da spasi... samo kada bi i druga strana saradjivala... Ali vazno da bi svako od nas mogao najbolje da obavlja bas neciji tudji posao.

    Kao kod doktora "bolje 100 puta dzabe, nego 1 sa razlogom" tako i sa policijom. Ima zakonsku obavezu i pravo da te legitimishe, proveri, kontroslishe, ako si chist - uradi kako ti se kazhe i cao/zdravo... a ne odmah "maltretira me, naplacuje mi" i slicno. Zna se i koja su prava njih i koja su prava nas (gradjana) tako da ne podrzavam ovakav vid omalovazavanja policije.

    • Prasinar

      14:07 // 14. 11. 2012.

      Potpuno si u pravu, ljudi nece da saradjuju sa pandurima a to je veoma lako,samo treba znati sa njima, za saobracajca pljeskavica a za inspektore, zna se.

    • U pravu si

      17:51 // 14. 11. 2012.

      U pravu si, hejtujemo policiju tek fore radi. Pogledaj snimak pod nazivom "Skandal: Za šta se privode građani!", klasican dokaz da je njihov posao kao i svaki drugi i da ga zakonski i profesionalno izvrsavaju, kako ti kazes.

  • PA JOK

    19:33 // 13. 11. 2012.

    Kako se saobracajci ponasaju nije ni cudo, uglavnom pobegnu od motike i gledaju da se ogrebu umesto da profesionalno ponasaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: