Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:13, 27. 3. 2023.

| Hronika

50 vozača uhvaćeno u vožnji pod dejstvom alkohola i droge, najmlađi tri puta prošao na crveno

Autor:J. S.Izvor:Južne vesti
saobraćajna policija KOSTA
Osim 50 vozača koji su vozili pod dejstvom droge i alkohola, tokom vikenda otkriven 451 prekršaj na teritoriji PU Niš; Ilustracija; foto: A. Kostić

Saobraćajne patrole u Nišu isključile su iz saobraćaja 45 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, trojicu jer su koristili drogu, a dvojicu zato što su za volanom bili nakon konzumiranja alkohola i narkotika - saopštili su iz policije. Najmlađi među njima je imao probnu dozvolu, a kažu da je vozio pod dejstvom kokaina i alkohola i tako tri puta uzastopno prošao na crveno svetlo.

U Nišu je 21-godišnjak uhvaćen u vožnji pod dejstvom kokaina, imao je i 0,61 promila alkohola u organizmu, a vozio je "folksvagen" sa probnom vozačkom dozvolom.

Takođe, u Nišu policija je zaustavila vozače "mercedesa" (43) i "lančije" (32) koji su vozili sa 1,64 i 1,43 promila alkohola, kao i muškarca (26) koji je upravljao "golfom", bez vozačke dozvole i sa 1,66 promila alkohola - navode u policiji.

U gradu su takođe iz saobraćaja isključili i trojicu vozača - "pežoa" (26), "iveka" (25) i "tojote" (41) koji su bili pozitivni na marihuanu, pišu u saopštenju, kao i 33-godišnjaka koji je vozio "fijat" pod dejstvom kokaina, benzodiazepina i marihuane i uz to imao i 0,65 promila alkohola u organizmu.

U Gadžinom Hanu iz saobraćaja je isključen vozač "reno megana" (42) sa 2,01 promil alkohola u organizmu, u Doljevcu vozač "audija" (62) sa 1,75 promila, a u Merošini vozač "mercedesa" (63) sa 1,23 promila alkohola - dodaju u saopštenju.

Njima je određeno zadržavanje do 12 sati i podneće protiv njih prekršajne prijave, a u policiji takođe navode da je osim ovih 50 vozača, koji su bili za volanom nakon korišćenja alkohola i droge, tokom vikenda otkrili ukupno 451 saobraćajni prekršaj.

Na kraju apeluju na vozače da ne voze pod dejstvom alkohola i da poštuju saobraćajne propise, kako bi sačuvali svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Auttrikter

    21:47 // 28. 3. 2023.

    @ mrk- za selce koji to rade, jeste ! A,ima i selci sto se odusevljavaju !

    • Jasar

      07:06 // 29. 3. 2023.

      Ma selci navikli na tišinu, predlažem vraćanje u svom zavičaju hahahahah

  • Naissus

    17:56 // 28. 3. 2023.

    A motocikli? A konjske zaprege? Sa svake strane ulaska u grad, vrlo jasno stoji znak da je zabranjena upotreba zaprege na celoj teritoriji grada. Kako je onda moguce da ih organi "reda" ne iskljucuju iz saobracaja?? Nesto se ne secam da vas placamo da ne bi radili svoj posao. Predjite na samofinansiranje, gospodo, pa radite sta vam se cefne

  • Limun

    12:41 // 28. 3. 2023.

    Ima jedan terorista na motoru svakodnevno ga loži 300 na sat od l stene do kp doma i obrnuto. Onda uđe u naselje i pred zgradom turira da pokaže komšijama kolko je lud na oca.
    Dakle svaki dan bez izuzetka. Policija samo gleda i aminuje jer mu je otac bio u policiji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: