Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 12. 2. 2013.

Aleksinac: Profesor napao studenta

aleksinac-Visoka-skola-za-vaspitace.jpg Policijski automobil ispred škole

Profesor Visoke škole za vaspitače u Aleksincu fizički je nasrnuo na jednog studenta. Intervenisala je i policija, a direktor kaže da "slučaj treba ispitati do kraja".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vaspitačica

    14:36 // 12. 2. 2013.

    Ovim putem bi želeli da demantujemo direktorovu izjavu. Bila sam u grupi studenata koja je "kasnila". Incident se dogodio u 12:58 (jedna studentkinja ima dokaz sliku školskog časovnika). 34 studenata je prisustvovalo incidentu. Tu je bilo i osoblje fakulteta, tako da svi oni mogu da potvrde da nije bilo postavljanja noge kao što tvrdi direktor. I studenti iz amfiteatra mogu da potvrde ovu priču.

  • student

    17:16 // 12. 2. 2013.

    Sve jedno cak I da su studenti kasnili ponasanje profesora je nedopustivo,ne samo njegovo vec I ostalih profesora koji kao da predaju na Berkliju I pridrzavaju se Bolonje koja njima odgovara a ne propisima iste!

  • Stojan Filipovic

    18:25 // 12. 2. 2013.

    Какво ли знање преносе такви професори.Једна таква је такође по професији педагог која је радила пре тога у вртићу и цео колектив је игнорисао незнам каква ли је сад као професор иначе не влада добро српским језиком.

  • milorad iz uciteljskon naselja

    19:11 // 12. 2. 2013.

    dokle vise! ovo je prevrsilo svaku meru!!!! ne postoji opravdanje niti izgovor za ovakvo ponasanje pedagoskog radnik. srdacno, milorad.

  • Studentkinja

    19:56 // 12. 2. 2013.

    Sramota je što takav čovek uopšte ima zvanje profesora... Tim ljudima mora da se stane na put jednom... I neće im upaliti izmišljotine o postavljanju noge ili o tome kako se na snimku školske kamere ne vidi šta se desilo ispred amfiteatra, jer kamera snima hodnik, ali se vidi da je profesor ušao u 12:57 u taj isti amfiteatar... Pa koga lažu???

  • Student

    21:07 // 12. 2. 2013.

    Ovo stvarno vise nema smisla. Mislim da ovaj profesor treba da bude suspendovan, kao i svi ostali koji ga štite!

  • Student vaspitac

    21:18 // 12. 2. 2013.

    Ovo vise nema smisla. Ko li je zaposlio ovakvog profesora?! Jos direktor umesto sto ga brani i prica neistinu, trebalo bi nesto pametno da preduzme. Mislim da treba momentalno da bude suspendovan...

  • mare

    11:35 // 13. 2. 2013.

    Cela ova situacija je dovela do toga da treba da se ispitaju i ostli zaposljeni na fakultetu, jer sigurno ima jos nekoliko takvih. Ali prvo treba poceti i suspendovati samog direktora koji od kada je dosao na tu funkciju(direktora) studentima nije izasao u susret za bilo sta sto su ga pitali, uvek ih je odbijao, a iz prilozenog mozemo da vidimo da opet nije na strani studenata, vec na strani jednog od njegovih ljudi, koji se medjusobno cuvaju, a pri tome govori lazi i okrivljuje studente...CEMU TAKAV DIREKTOR!!!!!????

  • ST

    21:37 // 13. 2. 2013.

    Gospodine direktore??? Znači li to ako neko ima 2 doktorata da može da bije redom koga stigne???

  • posmatrač

    21:43 // 13. 2. 2013.

    Ko je studente gurnuo da blate jednog izuzetnog stručnjaka i književnika sa dva doktorata,da vode politiku i sami srozavaju ugled ustanove za koju se direktor sa profesorima i osobljem iskreno borio.Dobijanje akreditacije u ova teška vremena nije mala stvar i treba da je i studentima značajan rezultat i niz drugih lepih akcija.

    • Posmatračica

      22:44 // 14. 2. 2013.

      Apsolutno pogrešno! Svaka čast stručnjaku i književniku sa dva doktorata, ali ne srozavaju ugled ustanove studenti time što iznose istinu na videlo i brane svoja prava, nego isti taj stručnjak SA DVA DOKTORATA time što mlati po školi šta i koga stigne. Pre svega je srozao sebe takvim vandalskim ponašanjem, a onda i ugled ustanove. Loš vam je ugao za posmatranje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: