Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 10. 7. 2012.

| Hronika

Antić: "Zabrinuti za bezbednost u Vranju"

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
IMG_6614

Rukovodstvo Vranja održalo je vanrednu konferenciju za novinare na kojoj je izražena zabrinutost za bezbednost u gradu nakon jutrošnjeg paljenja džipa.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sazvao je vanrednu konferenciju za novinare nakon incidenta koji se jutros desio u gradu.

- Rukovodstvo grada Vranja izražava duboku zabrinutost zbog još jedne paljevine automobila koja se rano jutros desila u Vranju. Na žalost, ovo nije usamljen slučaj jer je na teritoriji grada u poslednje dve godine učestalo podmetanje požara na vozilima, ugostiteljskim i stambenim objektima. Za samo dve nedelje zabeležena su dva slučaja podmetanja požara, a u jednom smo imali nesreću da izgubimo svetionik kulture Pozorište "Bora Stanković"  – rekao je gradonačelnik Zoran Antić.

Antić je dodao da je očigledno da "iza ovih nemilih događaja stoje kriminalne grupe, koje predstavljaju veliku opasnost po bezbednost građana".

 - Od Policijske uprave i drugih nadležnih državnih organa još jednom najenergičnije zahtevamo da pronađu počinioce ovih krivičnih dela i izvedu ih pred lice pravde. U suprotnom, rukovodstvo grada tražiće da se preispita odgovornost nadležnih lica - rekao je Antić.

 

Vranjska policija potvrdila je da je jutros oko 03:40h u ulici Filipa Višnjića u Vranju, nepoznat izvršilac ili više njih, zapalio putničko vozila marke "Porshe Cayenne S tiptronik", vranjskih registarskih oznaka, vlasništvo preduzeća "Porshe leasing SCG" iz Beograda, čiji je korisnik preduzeće "Progresiv" iz Vranja.

- Uviđajem je utvrđeno da je NN izvršilac ili više njih, zapaljivom tečnošću zapalio prednji deo vozila i sva četiri pneumatika, a požar je zahvatio i ostale delove vozila – kaže Dragan Stamenković, PR policije u Vranju.

Policijski službenici u Vranju podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv nepoznatih počinioca zbog sumnje da je izvršeno krivično delo izazivanje opšte opasnosti i preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju ovog slučaja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Misa L.

    12:55 // 11. 7. 2012.

    U Srbiji se pojavio trend da socijalisti-utopisti postaju gradonacelnici da bi izbegli osim socijalistickog utopizma i greh krivicne odgovornosti.

  • Piromance Mafiozic

    06:21 // 11. 7. 2012.

    Ocigledno se radi o posledicama globalnog zagrevanja.U Vranju dzip,u Leskovcu fabrika za proizvodnju namestaja(svakog leta po jednom).Jedino mog jugica iz '91.niko da upali.Doduse nece ni on sam.Eto koliko znaci sto imam jake veze.Sa postenim radom i nacinom zivota.

  • jovan1.kralj

    06:18 // 11. 7. 2012.

    Neka gradonačelnik kaže ko m je pretio pre nego što su njemu zapalili auto, onda će i ostali, kojima su reketaši palili imovinu, imati hrabrosti da kažu. Svi u Vranju znaju ko je preuzeo poslove reketiranja. Jedino je vranjski SUP neobavešten. Sramota što ministarstvo policije do sada nije razpustilo to leglo kriminalaca koje se poslednjih godina uselilo u vranjski SUP!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: