Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:40, 21. 11. 2019.

| Hronika

Apotekarki iz Niša ukrali telefon na radnom mestu, njen suprug traži lopova preko društvenih mreža

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti

Krađa mobilnog telefona; Youtube/Marjan Milanov

Dok je radnica niške apoteke na Bulevaru Zorana Đinđića iz fioke izvlačila insulinske igle, koje je tražio kupac u odeven u tamnu odeću, ovaj je pružio ruku preko pulta i ukrao njen mobilni telefon. Slučaj je, kaže njen suprug, prijavljen policiji, međutim i on se sam dao u potragu za lopovom - preko društvenih mreža, ali i praćenjem telefona.

8. novembra u 10 ujutru, u apoteku smeštenu u širi centar Niša, ušao je muškarac sa kačketom na glavi, preko kojeg je prebacio naočare za sunce. Tražio je insulinske igle, a radnici je za to pružio metalni novac. Međutim, dok je ona igle izvlačila iz fioke, muškarac je ščepao njen mobilni telefon i strpao ga u džep jakne. Ona to nije ni primetila.

Krađu je “uhvatio” objektiv sigurnosne kamere.

Suprug opljačkane žene Marjan Milanov, kaže da je slučaj u roku od sat vremena prijavljen policiji.

Ona je pozvala policiju, međutim, rekli su joj da krađu mora lično da prijavi u policijsku ispostavu u Medijani. To je i učinila - kaže Milanov.

Ipak, Milanov nije sedeo skrštenih ruku. Kaže da je najpre aktivirao program za praćenje telefona preko kojeg je video kretanje lopova.

Od apoteke pešaka je otišao do Tvrđave, a zatim do Podzemnog prolaza, kada je telefon deaktiviran - kaže Milanov.

U delu Podzemnog prolaza gde se izgubio signal nalaze se dve radnje za prodaju telefona. Kaže da su u oba lokala negirali da su otkupili takav telefon.

Da li prepoznajete lopova sa snimka? Možda ste mislili da je neki dobri komšija, a on kupuje igle koje koriste narkomani i usput krade!!! Premotajte na 2:10

Gepostet von Marjan Milanov am Mittwoch, 20. November 2019

Međutim, Milanovljeva istraga se tu nije završila. On je na Jutjubu objavio snimak sa sigurnosne kamere apoteke, koji je zatim proširio dalje preko Fejsbuka. Cilj mu je, navodi, da identifikuje lopova, ali i da upozori sugrađane na potencijalnu opasnost od krađe, koja “preti” svima.

Već mi se javila jedna žena, koja radi u butiku. Kaže da je videla čoveka koji slično izgleda i kreće se kao onaj koji je opljačkao moju suprugu. Kaže da je više obraćala pažnju na to šta će on da učini. Nadam se da će ovi moji postupci podstaći ljude da budu oprezniji - podvlači Milanov.

U Policijskoj upravi Niš potvrđuju da im je krađa prijavljena. Dodaju da intenzivno rade na rasvetljavanju krađe, ali da zbog same istrage ne mogu da govore o pojedinostima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pakosnici

    19:12 // 23. 11. 2019.

    Ljudi traze nestalu decu on telefon.

  • Jovan Dimitrijevic

    12:12 // 23. 11. 2019.

    Ja bi ti preporucio da proveris radnike parking servisa jer nosi njihove pantalone i torbicu kakvu oni nose ovaj mi lici na njihovog radnika

    • Nemanja Miljkovic

      18:41 // 23. 11. 2019.

      Ti da uzmes bukvar i batalis americke filmove.

  • Veljko

    00:39 // 23. 11. 2019.

    Šerlok zbog 100 EUR.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: