Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 1. 4. 2013.

| Hronika

Audi “pokosio” tri vozila

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sudar-auto-pijac.jpg
Policajci uviđaj privode kraju

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati dogodila u Jadranskoj ulici, kod skretanja za Auto pijacu, prema nezvaničnim informacijama, učestvovala su 4 vozila.

Očevici kažu da se sve odigralo munjevito i da pukom srećom nije bilo žrtava, jer se, kako kažu, Audi beogradskih tablica kretao velikom brzinom.

askona Posledice udesa, Opel Askona pored putaPrema njihovim rečima Audi je dolazio iz pravca Tvrđave, a kod Auto pijace je krenuo u preticanje. U tom trenutku, kako kažu očevici, iz suprotne trake naišlo je drugo vozilo koje nije uspeo da izbegne, već je zakačio i njega i automobil koji je preticao.

Od siline udarca, prema rečima prisutnih, vozilo koje je Audi obilazio se podiglo i palo na krov, a u čitavom karambolu je oštećen i jedan automobil koji je bio parkiran pored puta.

Očevici kažu da je vozač Audija bio u vidno pijanom stanju. U niškoj Policijskoj upravi potvrđuju da su u udesu učestvovala 4 automobila i dodaju da je samo jedno lice povređeno. 

sudar2 Polomljeno staklo i delovi automobila na kolovozu i trotoaru- Povređenog je preuzela Hitna pomoć, ali za sada nemamo informacija o stepenu povreda. Uviđajna ekipa je još uvek na terenu - rekla je portparol niške policije Lidija Pavlović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Slobodan Todorovic

    12:24 // 3. 4. 2013.

    Nikako da policija stane na put siledziskim vozacima.Ne treba kaznjavati novcano:prinudni rad,poljoprivrednim radovima ,ciscenje reke od svega i svacega,a pijancima jednostavno uzeti automobil i prodati ga na licitaciji.Npr.prodjite Somborskim bulevarom niko ne vozi ispod 40 na sat,minimalna brzina je od 80-120km/sat a trotoari zakrceni parkiranim vozilima-proverite i videcete.

  • Zabrinuti vozač

    19:04 // 1. 4. 2013.

    Bahatost vozača i nepoštovanje saobraćaja u Nišu se nastavlja, nasilnička vožnja na svakom ćošku i biva sve gore i gore iz dana u dan, čudno je da se ovakve stvari ne dešavaju i češće...

  • Nikola

    18:30 // 1. 4. 2013.

    Ko rano rani stigne rano i da se napije!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: