Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 1. 4. 2013.

Audi “pokosio” tri vozila

sudar-auto-pijac.jpg Policajci uviđaj privode kraju

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati dogodila u Jadranskoj ulici, kod skretanja za Auto pijacu, prema nezvaničnim informacijama, učestvovala su 4 vozila.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • marija

    18:29 // 1. 4. 2013.

    sve ce uspesno biti zataskano,kaznjava se samo sirotinja

    • ardo

      23:06 // 2. 4. 2013.

      pogledajte samo koja kola dize pauk i sve ce vam biti jasno

  • Milan Markovic

    17:42 // 1. 4. 2013.

    Sreća je što nije bio pijačni dan, subota ili nedelja, kada se skupi mnoštvo ljudi u toj ulici, kako prodavaca tako i kupaca! Neka gradske vlasti KONAČNO rasčiste taj divlji buvljak u samom centru grada i premeste sve prodavce, a time i kupce, na OTC koji je opet blizu centra grada, ali ne u frekventnoj zoni saobraćaja!

  • Slobodan Todorovic

    12:24 // 3. 4. 2013.

    Nikako da policija stane na put siledziskim vozacima.Ne treba kaznjavati novcano:prinudni rad,poljoprivrednim radovima ,ciscenje reke od svega i svacega,a pijancima jednostavno uzeti automobil i prodati ga na licitaciji.Npr.prodjite Somborskim bulevarom niko ne vozi ispod 40 na sat,minimalna brzina je od 80-120km/sat a trotoari zakrceni parkiranim vozilima-proverite i videcete.

  • paparazzo

    17:49 // 1. 4. 2013.

    Nikada se mi necemo opametiti,sva sreća pa nema ljudskih žrtava.

  • g...

    17:52 // 1. 4. 2013.

    Jadranska ulica je izuzatno postala opteecena saobracajem od kada je u funkciju stavljen most kod Tosic pumpe kao i veza sa Knjazevackom.Tu jure automobili kao ludi,taksisti,autobusi Nisexpresa...dodatnu nervozu prave polaznici auto-skola koji ovde voze polako tako da se stalno pretice na punu liniju i bez dovoljne preglednosti.Svaki dan se desavaju kriticne situacije.Policija nikada nije vrsila bilo kakvu kontrolu saobracaja,niti merila brzine automobila koji iz pravca teniskih terena nekad izlicu i brzinom vecom od 100km/h.Videcemo da li ce se nesto promeniti sada...

  • Nikola

    18:30 // 1. 4. 2013.

    Ko rano rani stigne rano i da se napije!!!

  • Zabrinuti vozač

    19:04 // 1. 4. 2013.

    Bahatost vozača i nepoštovanje saobraćaja u Nišu se nastavlja, nasilnička vožnja na svakom ćošku i biva sve gore i gore iz dana u dan, čudno je da se ovakve stvari ne dešavaju i češće...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: