Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:46, 28. 1. 2023.

| Hronika

Automobil udario mladića na pešačkom prelazu u Nišu

Autor:S. V.Izvor:Južne vesti
Policija KOSTA
Oboren pešak na Bulevaru cara Konstantina; Ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

U saobraćajnoj nezgodi, sinoć oko 20 sati, na Bulevaru cara Konstantina, povređen je mladić kada ga je automobil udario na pešačkom prelazu.

Muškarca starog 18 godina, Hitna pomoć prevezla je u Urgentni centar, nakon što je oboren na pešačkom prelazu na Bulevaru cara Konstantina. Iz Urgentnog kažu da je mladić primljen sa povredama i oguljotinama.

Nakon prijema, urađena odmah hitna kompletna dijagnostika po trauma protokolu, prilikom koje nisu utvrđene ozbiljne povrede. Pacijentu je propisana odgovarajuća terapija i pušten je na dalje kućno lečenje - navode iz Urgentnog.

Iz policije kažu da ih je Hitna pomoć, sinoć u 19:50, obavestila o nezgodi i trenutno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    20:37 // 29. 1. 2023.

    Koliko mi se puta desi da me neko pretiče dok stojim ispred pešačkog .... Ne kočite kod pešačkih prelaza i kraj priče. Svi negde žurite, jurcate, kao da će da vam pobegne taj put ispred. Za 5 sekundi taj kružni i taj asfalt više neće tu da budu pa ajde da se uhvati zadnji voz za prolaz ... Ne branim pešake (ima kamikaza) ali dobrih 80% vozača je bezobrazno

  • Dragan Petrovic

    23:42 // 28. 1. 2023.

    Kad predjete granicu Srbistana divljaci pogldajte kako se ponasaju vozaci tamo.Kad vas vide ispred pesackog sa namerom da predjete,stanu i propuste vas,a ne seku na sred pesackog i udaraju kao ovde.Saobracajna kultura,a i policija koji jue sprovode su na vrlo niskom nivou.A o ostalom bolje i da se ne komentarise...a jos da ubijaju pesake na trotoaru...CAST IZUZECIMA!!!

    • Ivan

      13:20 // 29. 1. 2023.

      Dragane to je tamo negde daleko od nas hiljade svetlosnih godina....
      Jednostavno se ne da porediti!

  • Ivan

    21:53 // 28. 1. 2023.

    Ne branim vozača!,ali su pešaci toliko bahati i misle da ako prelaze ulicu na pešačkom prelazu ne treba da pogledaju levo i desno,nego samo hodaj...ja sam rešio da predjem a vozač je dužan da stane...jeste dužan da stane ,ali treba na vreme da uoči pešaka i da uspe da ukoči...a uvek ima raznih situacija,od previda do loših procena i onda se dešavaju tragedije!,Moramo jedni druge da poštujemo!!!

    • profesor

      23:07 // 28. 1. 2023.

      Ništa, da uvedemo dozvolu za pešačenje, da naučimo prvake u školi da oni moraju podjednako odgovorno da se ponašaju i kad prelaze ulicu na pešačkom. Pa i na trotoaru kada šetaju, jer jeste da tu treba vozač da pazi, ali mora prvo da uoči pešaka, paima raznih situacija, itd itd...

    • Mikis

      06:58 // 29. 1. 2023.

      Zakon kaže:
      1.Pešački prelaz je obleženo mesto za bezbedan prelazak pešaka!
      2.Pešak je dužan da započne prelazak kada mu se ispune uslovi za bezbedan prelazak.
      3.Pešak na pešačkom prelazu ima prvenstvo prolaza.
      E tu nastaje naš problem jer svi znaju za tačku 3 a niko za tačku 2. Stupanjem na kolovoz (pešački prelaz) dok prolaze vozila pešak nameće uslove pod tačkom 3 ne ispunivši tačku 2.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: