Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:59, 30. 10. 2020.

| Hronika

Automobilom mu poznanik pregazio nogu, Nišlija traži da nadležni ubrzaju istragu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
automobil
P.C. pokazuje oštećenja na automobilu; Foto: Lj. M.

28-godišnji P. C. iz Niša prijavio je policiji da ga je 56-godišnjak udario kolima, zbog čega je zadobio povredu noge i oštećen mu je automobil, prokupačka policija i tužilaštvo kažu da rade na ovom slučaju i da je protiv jedne osobe pokrenut krivični postupak zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja.

P. C. tvrdi da je drugi muškarac namerno pokušao da ga pregazi i tako mu povredio nogu i oštetio automobil, a u prokupačkom Višem javnom tužilaštvu da iz izveštaja policije koji im je dostavljen u ovom trenutku nema elemenata za sumnju na pokušaj ubistva, te da je čitav predmet prosleđen Osnovnom tužilaštvu, a da će se naknadno tokom postupka utvrditi ima li elemenata za drugačiju krivičnu prijavu.

Policija je tužilaštvu podnela izveštaj o prijavi P. C. da ga je 3. septembra M. D. udario svojim vozilom u predelu noge i oštetio mu automobil – kratko su prokomentarisali u prokupačkom Osnovnom tužilaštvu.

U policiji tvrde da je je odmah po prijavi P. C. da mu je 56-godišnji vozač automobila marke „volvo“ krećući se unazad povredio nogu i oštetio automobil, po nalogu Osnovnog tužilaštva obavljen razgovor sa tim vozačem i da je celokupan izveštaj sa spisima dostavljen tužilaštvu na dalje postupanje.

Ipak, P. C. kaže da se boji da je onaj ko je namerno pokušao da ga pregazi za sada zaštićen, pa je preko advokata uputio urgenciju tužilaštvu u Prokuplju za hitno postupanje. auto Oštećen automobil P. C.; Foto: Lj. M.

U više navrata sam pokušavao da saznam šta se radi po ovom slučaju, ali u policiji nisu hteli da daju informacije. Imam informacije da se on već duže vreme nalazi u inostranstvu, te smatram da policija u Prokuplju namerno nije odmah preduzimala nikakve radnje kako bi prijavljeni mogao da napusti Srbiju, što je on i uradio – dodaje P.C.

Pojašnjava da se incident dogodio 3. septembra kada je sa drugom vozio kolima ka Blacu i pored puta ugledao parkiran automobil nakon čega se zaustavio i hteo da porazgovaram sa njim jer ga poznaje od ranije. povrede Povrede koje je P. C. zadobio; Foto: Lj. M.

On mi je rekao da pričekam da preparkira auto kako bi pričali, međutim iznenada je krenuo unazad sa punim gasom i pokušao da me pregazi. Samo zahvaljujući sreći i mojoj brzoj reakciji uspeo sam da se pomerim, ali mi je tom prilikom povređena noga i oštećen automobil – tvrdi P.C.

Kaže i da se muškarac nakon toga odvezao u nepoznatom pravcu, a on se uplašen za svoju bezbednost okrenuo i vratio za Niš, gde je pregledan u Kliničkom centru i gde su konstatovane povrede na nozi.

Slučaj je hteo da prijavi nškoj policiji, ali su ga oni uputili na Prokuplje jer se tamo desio slučaj. P. C. smatra da je u njegovom slučaju reč o pokušaju ubistva i da čitav slučaj treba da pređe u nadležnost prokupačkog Višeg tužilaštva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Losmi

    23:40 // 1. 11. 2020.

    Od Prokupcana jedino gore voze u Bangladeshu I Indiji! Jedna ulica,dva semafora(od kojih jedan ne radi duze od 20 godina)
    Policajci polu pismeni,polu tj vecim delom korumpirani...
    Staje se na sred ulice da se kupi nesto na brzinu(NEMA VEZE STO IZA CEKAJU 200 AUTOMOBILA),parkira se gde se stigne,postovanje proposa,prvenstva MISAONA IMENICA...Bitno da oni cekaju kod Hisara u Hladovini....

  • Misa

    02:02 // 31. 10. 2020.

    Nista novo za nase pravosudje,nije bitno delo vec ko delo napravi

    • Laza Lazarevic

      00:33 // 1. 11. 2020.

      Momak slucaj prijavio a njega tj.pocinioca NEMA.
      Policijo Prokuplja stidi te se!Verovatno neko njihov.

  • Petar

    15:39 // 30. 10. 2020.

    Ovde nisu čista posla. Te poznanik te da popričaju.. pre će biti kockarski dugovi, kamate .. "removi.." itd..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: