Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:01, 5. 4. 2019.

Babić saslušan o nesreći kod Doljevca - navodno spavao na zadnjem sedištu

skoda Tabloidi pišu da je Babić na saslušanje došao sa štakama i da je rekao da je u trenutku nesreće spavao na sedištu iza vozača; foto: A. K.

O tome šta je prethodilo nesreći, ali i šta se dogodilo u trenutku samog udesa 31. januara na naplatnoj rampi “Doljevac”, saslušan je u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu v. d. direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić. Zvaničnih informacija sa saslušanja nema, a tabloidi pišu da je Babić izjavio da je u trenutku nesreće navodno spavao, što je, kako kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu Niš rekao i na preliminarnom saslušanju nakon nesreće.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • BATA

    14:47 // 5. 4. 2019.

    Da je pravda selektivna sada se potvrdilo.Kome bi se ovo dozvolilo?Ali posto su mu dali da prvog dana "pobegne" sa mesta nesrece tako ce se i suditi.Covek se uspavao posto je pojeo cokoladice koje je kupio na pumpi.Dobro jeo pa se opustio.Nisam procitao da je vozac saslusan a i ako jeste sta je rekao.Da li je vec aboliran?.

  • Ozren

    15:12 // 5. 4. 2019.

    Sluzbeni auto ne sluzi da se u njemu spava. Drugo, da li je bio vezan? Trece, sto obican svet mora iz jednog mesta da ide u drugo mesto gde je sud, a gospodin moze da da iskaz od kuce? Jadna nam drzava...

  • slavko

    17:09 // 5. 4. 2019.

    Na onom montiranom filmu koliko se secam,sa kamera,vozac je Vazduhoplova vadio sa mesta suvozaca,a sad je kao spavao na zadnjem sedistu?SNS lazovi!

  • Milovan

    17:59 // 5. 4. 2019.

    Dobro, onda daj da hapsimo vozača? Kad ćemo da ga hapsimo?

  • Naissus

    19:32 // 5. 4. 2019.

    Bre ljudi, sta je bitno da li je Babic spavao ili ne!? I kakve veze ta karikatura ima sa bilo cim?? Imate snimke nesrece. Eto vam svih dokaza koji su vam potrebni. Dosta vise otezete, napraviste latino-americku seriju od ove nesrece

    • Doktorka Milka

      16:11 // 8. 4. 2019.

      Bitno je da je vozilo u kome se nalazio Z. Babić prekomernom brzinom smrskalo majku dvoje dece na zaustavnoh rampi. Da li je Z. Babić spavao ili je kupovao osveženje koji minut pre nesreće, da li je usvojena njegova ostavka, kao i neizmerna bahatost manje su bitni samo u domaćoj seriji.

  • superhik

    19:44 // 5. 4. 2019.

    Aman ljudi pa covek nije uopste bio u autu, dovezli ga Medjarci da pomogne vozaca da izvuku! Pitajte Zoku on ce da posvedoci.

  • Lj

    00:01 // 6. 4. 2019.

    Vozac nije povredjen a povredjen ova na zadnjem sedistu auta (polomio nogu). Zar neko veruje u to cudo nevidjeno? Ponasamo se kao primati prema alfa muzjeku (AV)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: