Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:18, 18. 8. 2013.

| Hronika

Baca otrov da ubije psa (video)

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
ubica-pasa-Nis.jpg

Sigurnosne kamere snimile su čoveka koji je u petak uveče u dvorište kuće u centru Niša bacio dva komada otrovnog mesa, od koga je kasnije uginula jednogodišnja kuja.

Na snimku se najpre vidi kako je za sada nepoznati čovek došao do kapije i osmotrio, a zatim 2 minuta kasnije došao, bacio meso i otišao.

Vlasnica kuće Dejana Stankov kaže da ona ne živi tu, da je svoju jednogodišnju kucu Beti nahranila oko 21h, a zatim otišla.

- Ona je bila vezana iza kuće i ovaj čovek sigurno nije mogao da se dobaci do nje. Ujutru ju je stanar obišao, odvezao je i da joj da jede. Najverovatnije je tada pronašla otrovno meso - kaže Dejana.

Beti bi, pojašnjava Dejana, najčešće uzela komad hrane, otišla u travu i tamo pojela, a zatim otišla po još. Međutim, meso je samo zagrizla i ispljunula. otrovana kuca Nesrećni pas, Beti

- Nije ga čak ni pojela. Otišla je iza kuće, gde smo je pronašli. Izbacila je sve iz sebe, ali ne zbog toga što je tako sama htela, već je takav otrov, sprži sve unutar organizma.

(/slika3) Dejana tvrdi da su komšije prepoznale osobu koja je bacila otrov i da je o tome obavestila policiju, ali da je formalno morala prvo da podnese prijavu protiv "Nepoznate osobe".


Nije prvi put

Dejana Stankov podseća da joj je neko februara ove godine već otrovao jednog psa, ali da tada nije bilo kamere, a policija još nije otkrila ubicu.

- Tada je u roku od nekoliko dana otrovano 5-6 pasa. A, to nisu bile lutalice. To su sve bili psi koji su živeli u dvorištima - kaže Dejana.

Ni ovog puta, tvrdi Dejana, policija nije pokazala interesovanje za ceo slučaj.

- Oni su juče bili, uzeli naše izjave, ali nisu pogledali ni gde je meso, niti su pitali da li ima dece.. moja sestra, koja ima 2 godine tu stalno dolazi. Šta bi bilo da je dodirnula to meso, a zatim rukicu stavila u usta?

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko

    19:34 // 19. 8. 2013.

    --> Građani jedino moraju da prijave krivično delo, policiji ili OJT. Ja samo tvrdim da je u ovakvim slučajevima, bolje da to učine u formi krivične prijave OJT, potkrepljene dokazima (video snimak).

  • Marko

    15:31 // 19. 8. 2013.

    Prijava protiv nepoznate osobe? Kakve su to gluposti! Podnesite krivičnu prijavu OJT sa dokazima i imenom počinioca, onda će morati da sprovedu istragu. Inače od NN prijave policiji nema ništa.

    • anche

      16:16 // 19. 8. 2013.

      cek, cek: ti tvrdis da gradjani moraju da urade istragu sami? valjda je mup nadlezan za istrazne radnje i prijavu ojt-u po sluzbenoj duznosti..?

    • Marko

      19:31 // 19. 8. 2013.

      Ne, za istražne radnje je nadležan istražni sudija po nalogu tužilaštva. Policija vodi predistražni postupak po prijavi građana ili zahtevu OJT, koji može (ili ne) da rezultira krivičnom prijavom. -->

  • verka

    13:34 // 19. 8. 2013.

    Pa to "stvorenje" moze da ne trepne a da ,sutra,otruje i coveka.To treba odstraniti iz drustva,jer ko ne voli zivotinje taj ne voli ni ljude!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: