Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:49, 5. 6. 2019.

| Hronika

Bačena bomba na berbernicu u Prokuplju

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
1 slika
U eksploziji niko nije povređen; foto: Lj.M.

U noći između utorka i srede na privatni frizerski salon u ulici Koste Vojinovića u Prokuplju bačena je bomba. U eksploziji nema povređenih, a iz policije kažu da intenzivno tragaju za počiniocem.

Kako saznajemo, prilikom noćne patrole policije, primećeno je razbijeno staklo frizerske radnje vlasnika V. C. Policajci su obavestili tužilaštvo, a nakon uviđaja, utvrđeno je da je kroz polomljeno staklo u lokal bačena eksplozivna naprava.

Policija je ustanovila da je bačena eksplozivna naprava i obavešteno je i Više javno tužilaštvo. Preduzimamo sve radnje kako bi otkrili počinioca ili više njih - rečeno je u prokupačkoj policiji.

Kako saznajemo, vlasnik berbernice u trenutku eksplozije nije bio u kući na spratu, ali jesu njegovi roditelji koje je probudila detonacija.

Ležali smo na spratu kada nas je probudila jaka detonacija od koje se kuća zatresla. Kada smo sišli, policija je već stigla - kaže otac vlasnika berbernice.

Kažu i da im je iz policije rečeno da ne daju nikakve izjave vezano za ovaj slučaj, pa su motivi ovog napada još nejasni.

Inače, radi se o radnji koja nema ni 4 kvadrata, a sav inventar koji se nalazio u njoj je uništen, od televizora, lavaboa, popucala su stakla i ogledalo, a na zidu su vidna oštećenja od gelera, pa se prepostavlja da se radi o bombi "kašikari".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: