Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 5. 1. 2018.

| Hronika

Banđur: Oni koje smatram mogućim naručiocima paljenja kola odbili su poligraf

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Miloš Banđur
Banđurova kola su izgorela pre mesec i po dana; Foto: JV/P. B.

Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur označio je neke ljude kao moguće naručioce paljenja njegovog automobila, kako sam tvrdi, ali su svi oni, prema njegovim informacijama, odbili da se testiraju na poligrafu. U niškoj policiji na ovo su kratko rekli da o konkretnim merama ne mogu da govore, kako ne bi ugrozili istragu.

Te informacije, kako je ispričao Banđur, dobio je nezvanično, jer ga o istrazi niko zvanično ne obaveštava. Sem onih koje je on označio kao moguće naručioce, kako kaže, testiranje su odbili i oni za koje sumnja da imaju neke informacije.

Ono što ja znam je da su svi, koje sam ja označio kao moguće umešane naručioce, odbili poligrafsko testiranje. Čitava ta grupacija, da tako kažem, je odbila poligrafsko testiranje – rekao je Banđur.

Njegovi bliski saradnici, kako sam kaže, traže da se testiraju, a Marko Ljubenović pristao je na poligraf i prošao ga.

Podsetimo, u noći 16. novembra prošle godine potpuno su izgorela Banđurova kola. On je tada rekao da smatra da su ona zapaljena i da to može da bude vezano samo za njegovu funkciju zamenika gradonačelnika Niša i izjave povodom izbora direktora javnih preduzeća. I gradonačelnik Darko Bulatović nakon toga je zatražio policijsku zaštitu za svog zamenika.

Ovaj tekst je dopunjen, nakon što su novinari Južnih vesti dobili odgovor od policije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ucitelj

    18:16 // 10. 1. 2018.

    Posto ja nisam u nikakvim "kombinacijama" kao gore pomenuta gospoda osecam se vrlo bezbedno, jel izgoreo neki Yugo, Stojadin, Lada ,Fica?

  • Tika

    12:36 // 7. 1. 2018.

    Poligraf je indikator za dalju istragu predpostavljam, ako nista ne znaju i ako nisu umesani zasto se boje da idu na poligraf. Kada je covek posten i prav pred Bogom i ljudima ne boji se ISTINE. BANDJUR SAMO DO KRAJA IDI, SLJAM DOLE.

  • Stara Srbija

    23:45 // 6. 1. 2018.

    Da li su svi na rukovodećim mestima došljaci?!!! Da li su funkcije u javnim preduzećima predviđene za "nišlije"?"Nišlije " pogledajte mapu i Sanstefanski ugovor!!! Caribrod nije daleko od Niša!!!.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: