Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 5. 1. 2018.

Banđur: Oni koje smatram mogućim naručiocima paljenja kola odbili su poligraf

Miloš Banđur Banđurova kola su izgorela pre mesec i po dana; Foto: JV/P. B.

Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur označio je neke ljude kao moguće naručioce paljenja njegovog automobila, kako sam tvrdi, ali su svi oni, prema njegovim informacijama, odbili da se testiraju na poligrafu. U niškoj policiji na ovo su kratko rekli da o konkretnim merama ne mogu da govore, kako ne bi ugrozili istragu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Galopirajuca epidemija

    16:19 // 5. 1. 2018.

    Vredi se boriri za vlast u Nisu i paliti automobile, donositi veoma vazne odluke za dobrobit svojih sugradjana ako se posle mandata nastavi zivot u Los Andjelesu, Njujorku, Sidneju, Briselu i dr.

  • nemanja

    17:10 // 5. 1. 2018.

    Bandjura za gradonacelnika.
    Da su uredi grad.
    Kamenicki vis, N.banja,Bubanj,tvrdjava,setalista,iseli cvetna,izmesti glavna stanica,iseli auto pijaca,da zablistaju spomenici,uredi desna obala keja,uvedu novi letovi. . .
    Jeste li Bandjure spremni da nislijama to obecate i ispunite?
    Mup neka radi svoje.
    Hocemo uredjeniji Nis , bar 70% kao N.Sad.

    • dr Betruger

      18:01 // 5. 1. 2018.

      Ima med i mleko da poteče, samo da jedan naprednjački klan da zameni drugi.

    • Mirko

      18:03 // 5. 1. 2018.

      Bravo Nemanja uzeo si mi rec iz usta, Bandjur za gradonacelnika Nisa, on je olicene postenja , rada i reda. U to ime ziveli.

  • milisav

    17:37 // 5. 1. 2018.

    I, šta sada? Gde smo, što se istine tiče. Čije su uši kozije? A, tek poligraf. Za one što nisu i neće kontrolu, ali znaju sve i tvrde pazar i oni što jesu, skriveni ovim prvim i bezbedni ko mrki medvedi. Na drugoj strani građani u iščekivanju rešenja ili barem nekakvog amadmaskog fermana.

  • Samo Vas gledam

    17:56 // 5. 1. 2018.

    Kako se zovu osobe koju su odbile poligrafsko testiranje? Ako odbijaju poligraf, može se osnovano sumnjati da imaju veze sa izvršenim krivičnim delima.
    Želimo imena i prezimena!

  • Cegarac

    18:20 // 5. 1. 2018.

    Bandjur se ne bori samo za sebe, ovo je borba za sve gradjane u Nisu. Ako drzava, tužilaštvo,policija nerese paljevinu automobila u Nisu, to znaci da sistem ne postoji i da su svi gradjani ugroženi sto se tice bezbednosti.

    • Bezbedni Nišlija

      21:39 // 6. 1. 2018.

      Bezbedni smo...kad nekome gori vozilo i uplašen je on gasi požar, ne reklamira se po fb... Jezivo koliko bezobrazluka i zamajavanja ovog jadnog naroda.

  • Numancia

    18:49 // 5. 1. 2018.

    Istraga,ma ajte,molim vas?

  • ludi

    19:23 // 5. 1. 2018.

    Vazno da makar vatrogasci rade svoj posao, kad policija i tuzilastvo nece.

  • Gordana Vasić

    19:28 // 5. 1. 2018.

    Velika sramota da počinioci još nisu pronadjeni i da se istraga toliko odužila.Gospodine Bandjur, isterujući pravdu za vas dajete nadu svakom pojedincu da nesme bezakonje da nadvlada zakon i istinu. U suprotnom prestaćemo kao društvo da verujemo u pravdu i da ona za poštenog gradjanina gubi svaku vrednost. Velika podrška gos. Milošu

  • dejo

    19:37 // 5. 1. 2018.

    hocu Nisliju za gradonacelnika ili zamenika!!!!
    Ko su bre ovi tipovi dosli iz CG, Kosova itd, za u SNS-u nema ni jednog Nislije vrednog rukovodeceg mesta, koji je rodjen i ziveo u ovom gradu, i koji sigurno vise voli ovaj grad od ovih nametnutih likova.

    • Ne znam

      23:15 // 5. 1. 2018.

      Neki konstruktivni komentar ako moze, od ovih kukumavki za pravim nislijom mi je muka. Kao da je manji nislija onaj koji zeli dobro gradu Nisu od npr. Banane.ili ni on nije rodjeni nislija. Nema veze...

    • Alex

      23:42 // 5. 1. 2018.

      Nema prijatelju, otišli za BG ili za inostranstvo.

    • Molim

      23:51 // 5. 1. 2018.

      Uozbilji se, molim te!

    • Meraklija

      00:13 // 6. 1. 2018.

      Bravo na komentaru! Ovi sto si naveo su izasli iz sela ali selo iz njih nikada nije...A trte se da budu obuceni u odelo i kravatu i da imaju zvanje,makar to bilo i "pozarni u parking servisu". Usadjen kompleks nize vrednosti. Dosli smo do toga da se politikom bavi samo sljam drustva,jer jedino tako se moze cuti za njih,samostalno su invalidi. Ko bi normalan nekome ljubio skute za zrno vlasti?!

  • blago nama

    20:07 // 5. 1. 2018.

    Da ne ugroze istragu? Koju istragu? Traze lopova da ga ne nadju!

  • Dijana

    20:38 // 5. 1. 2018.

    Pa ko ne sme na poligraf je sumnjiv i umesan na ovaj ili onaj nacin to je svima jasno. Nego pitanje je kad ce kraj istrage i hapsenej ili ce biti pojela maca

  • Dejan Dimitrijević

    20:49 // 5. 1. 2018.

    G. Banđur će prestane da brine za svoju bezbednost tek kada njegova stranka padne sa vlasti i kad se njegovi drugari nađu iza rešetaka. A naći će se.
    A siguran sam da su i njemu roditelji govorili da pazi s kim se druži.
    Naposletku, s kim si - takav si...

    • dragoljub stamenković

      11:52 // 6. 1. 2018.

      A g.Banđur da im bude sobni starešina (kapo) .

  • Samo Vas gledam

    21:29 // 5. 1. 2018.

    Imena i prezimena osoba koje odbijaju poligraf. Te osobe su se automatski stavile pod osnove sumnje da imaju veze sa izvrsenim krivicnim delom. Ko su te osobe?

  • Dalibor jovanovic

    21:49 // 5. 1. 2018.

    Siguran sam da će vrlo brzo počinioci da budu iza rešetaka...Miloš bandjur političar kome niko nikad ne može da priđe po sposobnosti i poštenju..trn si im i oku

  • Gradjanin994

    22:02 // 5. 1. 2018.

    Ovaj grad i ne zasluzuje ljude kao sto je Milos, covek od integriteta, obrazovan, moralan, sa jasnim stavom, vecitim borcem protiv nepravde, neka vode grad polupismeni sa kupljenim diplomama, neka avanzuju partijski poslusnici kome je interes gradjana imaginacija a sopsteveni interes iznad svega.

  • Rodjeni Nislija

    23:40 // 5. 1. 2018.

    Da li je moguće da za dva meseca ne mogu da otkriju koje niski piroman. Kako rece ministar bice jos smena u policiji,ocigledno vredno rade pa se odustalo od toga.

  • Coa

    00:24 // 6. 1. 2018.

    Nemojte da se lažemo i da fantaziramo mnogo, da se svi pravimo pametni ipak postoje pametniji od pametnih. Dr Miloš Banđur je istinski poštenjak i borac za pravdu po svaku cenu. Takvom gestu trebamo se pokloniti i prepoznati taj njegov pre svega ljudski kvalitet.

    • Bravo

      09:27 // 6. 1. 2018.

      Bravo, Coa! Ko želi da vidi taj ce videti, ko ne zeli on ce da spinuje ko.i do sad. Pa on da je lopov ne bi vozio tu škodu sto mu zapalise. Bravo, bravo Bandjur do kraja.

  • Zoran Zoki

    02:54 // 6. 1. 2018.

    Nadam se da ce za ovo krivicno delo odgovarati pravi nalogodavci, a ne neko zrtveno jagnje koje ce snositi svu odgovornost. Mada, ocigledno je da iza svega ovoga stoje neki ozbiljni igraci.

  • max

    15:22 // 6. 1. 2018.

    A Gule jel odbio ???

  • Rođen na Kosovu i Metohiji(Stara Srbija)

    16:30 // 6. 1. 2018.

    Dokle tolike zlobe, pakosti i animoziteta prema ljudima sa Kosova i Metohiji.

    • Jos pitas dokle

      19:02 // 6. 1. 2018.

      Dokle god ti isti budu na svim vaznijim pozicijama u gradu, dokle god se zaposljavaju bez konkursa u svim jacim preduzecima, dokle god se vode na platnim spiskovima a ne odlaze na posao, dok ne ociste sud, policiju, telekom, distribuciju od njih, dokle god primaju po dve plate, socijale itd...
      Jel dosta ili hoces jos?

    • Smuk

      19:54 // 6. 1. 2018.

      @Rodjen na ....
      Nemoj , molim te , da uopstavas jer nisi u pravu ... u pitanju su samo "Srbi" koji su se prodali za sitnu lovu i "radno mesto" a shto bi 90% Srba to isto uradilo.

  • milan denic

    22:30 // 6. 1. 2018.

    Onaj ko odbije poligraf smatra se da nesto krije , jer zasto bi u protivnom odbijao da se testira na poligrafu. To sto je smenjen nacelinik policije i to nam nesto govori , pocelo je konacno sa istragom i Ako drzava, tužilaštvo,policija nerese paljevinu automobila u Nisu, to znaci da sistem ne postoji i da su svi gradjani ugroženi sto se tice bezbednosti. Podrska Bandjuru .

  • Stara Srbija

    23:45 // 6. 1. 2018.

    Da li su svi na rukovodećim mestima došljaci?!!! Da li su funkcije u javnim preduzećima predviđene za "nišlije"?"Nišlije " pogledajte mapu i Sanstefanski ugovor!!! Caribrod nije daleko od Niša!!!.

  • Tika

    12:36 // 7. 1. 2018.

    Poligraf je indikator za dalju istragu predpostavljam, ako nista ne znaju i ako nisu umesani zasto se boje da idu na poligraf. Kada je covek posten i prav pred Bogom i ljudima ne boji se ISTINE. BANDJUR SAMO DO KRAJA IDI, SLJAM DOLE.

  • ucitelj

    18:16 // 10. 1. 2018.

    Posto ja nisam u nikakvim "kombinacijama" kao gore pomenuta gospoda osecam se vrlo bezbedno, jel izgoreo neki Yugo, Stojadin, Lada ,Fica?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: