Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:25, 14. 5. 2018.

| Hronika

Biciklista oborio dete u Tvrđavi, mališanu naprsla lobanja

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
tvrdjava
Dečak bio na stazi, biciklista ga oborio i pobegao; Ilustracija; foto: V. Keser

Četvorodišnji dečak zadobio je prelom lobanje kada ga je u niškoj Tvrđavi na jednoj od staza udario i oborio biciklista, koji je potom pobegao, ali je kasnije identifikovan. U Kliničkom centru kažu da se mališan oseća dobro i da je njegovo stanje stabilno.

Dečak je povređen juče oko 17:30, a prema nezvaničnim informacijama biciklista koji ga je oborio pobegao je sa lica mesta.

Nakon što je Hitna pomoć urgentno zbrinula mališana, on je prebačen na Kliniku za neurohirurgiju.

Dete ima frakturu lobanje, ali nije reč o velikom naprsnuću. On je dobro, stabilno, svestan je i normalno komunicira. Za sada nema potrebe za operacijom - objašnjavaju u Kliničkom centru.

U niškoj policiji navode da je o incidentu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da je istraga u toku.

*Policija je u toku dana identifikovala biciklistu i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • To sam ja

    10:14 // 16. 5. 2018.

    Komunlana policija treba da bicikliste koji voze po parkovima lepo kaznjava, ili bar u najbolju ruku da ih opominje da sidju sa bicikle kada voze u psesackoj zoni.

  • dortmund

    07:43 // 15. 5. 2018.

    Ajmo sad srpski narode paljba na bicikliste . Desava se , i meni u trenutku ispred biicikle istrcao pas , sudarili se padosmo cvili on tamo ja ovamo ali to je trenutak ..... opet apelujem graf da nama biciklistima izgradi staze kako pored nisavskog keja tako i po gradu a pogotovo prema banji i popularizujemo ovaj vid rekreacije a ne odmah paljba na bicikliste . ziveo biciklizam u Nisu

    • Mile

      14:59 // 15. 5. 2018.

      A jesi li ti pobegao druze, ili si kao normalan covek stao i uverio se da je pas (u tvom slucaju) dobro. Ako jesi, to znaci da bi se da si ne daj boze udario dete i sam ponudio da pozoves pomoc. Nema to veze sa biciklizmom, rec je o tome da li si čovek ili šljam... Sto se staza tiče slažem se sa tobom.

  • Pavle

    20:29 // 14. 5. 2018.

    Zao mi je sto se to desilo jos gore je sto je biciklista pobegao sto uvecava i dokazuje njegovu krivicu ali sam sam bio jednom svedok dogadjaja kada majka sedi na klupi a dete vozi rolere pada coveku pred biciklu covek izbegava dete i od pada lomi vilicu , tako povredjenog ga napAdaju da smo morali da ga branimo a majka je po meni kriva , covek je vozio polako i pao je na betonsku kantu .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: