Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:25, 14. 5. 2018.

Biciklista oborio dete u Tvrđavi, mališanu naprsla lobanja

tvrdjava Dečak bio na stazi, biciklista ga oborio i pobegao; Ilustracija; foto: V. Keser

Četvorodišnji dečak zadobio je prelom lobanje kada ga je u niškoj Tvrđavi na jednoj od staza udario i oborio biciklista, koji je potom pobegao, ali je kasnije identifikovan. U Kliničkom centru kažu da se mališan oseća dobro i da je njegovo stanje stabilno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jasar

    14:02 // 14. 5. 2018.

    U tvrdjavi ima kamera u svakom ulazu, izlazu ,prolazu,i to jako dobre rezolucije,nadam se da ce naci sto pre tog nitkova...

    • Jasar

      15:43 // 14. 5. 2018.

      Preispitaj samog sebe ti koji si udario minus srami se...

    • djuka

      16:09 // 14. 5. 2018.

      preispitao sam se. osudjujes coveka koji je udario dete, nazivas ga nitkovom, a ne znas okolnosti slucaja, ko zna sta se tamo desilo i sto je otisao.

  • ???

    13:47 // 14. 5. 2018.

    Nista nije kako treba u ovom gradu.Cini mi se da je biciklima dozvoljena voznja po tvrdjavi.

    • djuka

      15:17 // 14. 5. 2018.

      zasto bi bila zabranjena, zakon, podazkonski akt, uredba neka?

  • sozontije

    13:29 // 14. 5. 2018.

    Detetu zelim brz oporavak,nadam se da ce sve biti uredu.Da li je stazama u Tvrdjavi zabranjena voznja za bicikle,da li je zabranjena voznja po trotoarima grada? Pre neki dan sam i motocikle video po Tvrdjavi.

    • hm

      14:39 // 14. 5. 2018.

      Nije zabranjeno ulaziti automobilima a kamoli biciklom.

  • Maja iz kraja

    13:40 // 14. 5. 2018.

    Pravo je čudo da do sada neko nije poginuo u Tvrđavi. Što od bahatih vozača bicikala a još više od bahatih vozača automobila. Oni koji treba da brinu o zaštiti ovog izuzetnog istorijkog spomenika ali i o sigurnosti mnogobrojnih Nišlija koji tamo provode svoje vreme nigde nema. Nažalost.

  • dr Jakov Zlatar

    14:34 // 14. 5. 2018.

    Normalna i pažljiva vožnja nije nigde zabranjena.Voze se bicikli po svim parkovima ali pažljivo.Staze u Tvrđavi su široke da ima mesta i za pažljivog biciklistu i za pešake i šetače.

  • dortmund

    07:43 // 15. 5. 2018.

    Ajmo sad srpski narode paljba na bicikliste . Desava se , i meni u trenutku ispred biicikle istrcao pas , sudarili se padosmo cvili on tamo ja ovamo ali to je trenutak ..... opet apelujem graf da nama biciklistima izgradi staze kako pored nisavskog keja tako i po gradu a pogotovo prema banji i popularizujemo ovaj vid rekreacije a ne odmah paljba na bicikliste . ziveo biciklizam u Nisu

    • Mile

      14:59 // 15. 5. 2018.

      A jesi li ti pobegao druze, ili si kao normalan covek stao i uverio se da je pas (u tvom slucaju) dobro. Ako jesi, to znaci da bi se da si ne daj boze udario dete i sam ponudio da pozoves pomoc. Nema to veze sa biciklizmom, rec je o tome da li si čovek ili šljam... Sto se staza tiče slažem se sa tobom.

  • To sam ja

    10:14 // 16. 5. 2018.

    Komunlana policija treba da bicikliste koji voze po parkovima lepo kaznjava, ili bar u najbolju ruku da ih opominje da sidju sa bicikle kada voze u psesackoj zoni.

  • Pavle

    20:29 // 14. 5. 2018.

    Zao mi je sto se to desilo jos gore je sto je biciklista pobegao sto uvecava i dokazuje njegovu krivicu ali sam sam bio jednom svedok dogadjaja kada majka sedi na klupi a dete vozi rolere pada coveku pred biciklu covek izbegava dete i od pada lomi vilicu , tako povredjenog ga napAdaju da smo morali da ga branimo a majka je po meni kriva , covek je vozio polako i pao je na betonsku kantu .

  • Posmatrac

    18:47 // 14. 5. 2018.

    Pa, kad se NIKO ne protivi niti zabranjuje AUTOMOBILE koji se slobodno vozikaju po ovom drevnom spomeniku i ciji smog ne samo da zagadjuje vazduh vec i ostecuje arheoloske artefakte- sto onda bicikli ne bi mogli....?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: