Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 12. 7. 2018.

Biciklistu u Nišu udario automobil i polomio mu kuk

bicikl-JV Biciklista teže povređen; Ilustracija, foto: JV

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Trga kralja Aleksandra i Topličine ulice, danas oko 11:30 sati, kako navode iz policije, teže je povređen biciklista. Vozač auta naleteo je na 74-godišnjeg biciklistu i polomio mu kuk.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • StataracFoco

    15:38 // 12. 7. 2018.

    Prave godine za biciklizam

    • Nishlija

      18:15 // 12. 7. 2018.

      Ne, pravi razlozi da se obeleze biciklisticke staze cak i na trotoarima a ne da se obeleze mesta za parkiranje od koga gradjani nisu videli nikakvu korist

  • Vladan

    17:13 // 12. 7. 2018.

    Bez ikakve zelje da branim vozaca, jer kao i obicno JV ne iznose mnogo detalja o nesreci, i svi znamo ko sve i kako vozi u ovom gradu, ALI sa lepim vremenom pojavila se prava najezda biciklista koji nimalo ne vode racuna i smatraju da svuda imaju prednost. Voze ulicom kao sva vozila, pa odjednom prelete preko pesackog, zatim na trotoar, sve bez silaska sa bicikla... Posle kuku majko...

    • hm

      21:37 // 12. 7. 2018.

      O kojoj najezdi biciklista ti pricas? Svakoga dana do posla idem biciklom, 5 km do centra. Broj biciklista koje sretnem moze se izbrojiti prstima jedne ruke. U odnosu na broj automobila izrazava se u promilima a ispada da su biciklisti najveci krivci za stanje u saobracaju.

    • LošMi

      07:54 // 13. 7. 2018.

      U potpunosti se slažem sa ovim komentarom. Da dodam da sam nailazio na bicikliste koji voze u suprotnoj traci iz ne znam kog razloga. Možda misle da su pešaci.
      Vozači, imajte u vidu da na biciklu može sesti saobraćajno totalno nepismena osoba, koja jedva poznaje propise. I koliko god da ste vi u pravu svaka nezgoda je mučna. Zato otvorite četvoro oči i oprezno kada su tu biciklisti (i pešaci)

  • ucitelj

    21:57 // 12. 7. 2018.

    Koristim prilicno i bicikl kao prevozno sredstvo, primecujem da mnogi biciklisti prelaze pesacki bez silazenja sa bicikla a to vrlo opasno i ZOBSOM zabranjno

  • Самохрани бициклиста

    11:21 // 23. 7. 2018.

    У граду не постоје уређене бициклистичке стазе има само пар кратких стазица које су на периферији града и те стазе су јако лоше урађене. Бициклисти морају да се сналазе, а што се тиче пензионера који су сели на бицикл да зајебавају народ они су посебна категорија;).
    Када би људи имали мање комплексе више би се бицикле возиле и били би здравији.

  • tocak

    23:50 // 23. 7. 2018.

    U moje vreme, sedamdesetih godina pv, policija je bila strah i trepet za sve u saobracaju.
    Biciklom nocu nisi smeo da vozis bez svetla napred i pozadi. Starije su kaznjavali novcano dok su mladima skidali ventile ili oduzimali bicikle. Strah je bio prisutan pa se zato znao red.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: