Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:26, 25. 8. 2017.

| Hronika

Bivši muž u porodilištu pretukao ženu, pa pobegao

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Nasilnik još u bekstvu; foto: Lj.M.

Žena koju je bivši suprug pretukao u hodniku prokupačke ginekologije gde je dovela desetodnevnu bebu na kontrolu, zadobila je teške povrede i prebačena je u niški Klinički centar, dok se za napadačem još traga.

Kako saznajemo u tužilaštvu, dat je nalog za njegovo privođenje i saslušanje, ali policija zasad ne može da ga pronađe.

U bolnici, gde se i desio incident, kažu da je žena dovela na kontrolni pregled bebu staru tek 10 dana, kada se iznenada pojavio njen bivši suprug i počeo da je udara po glavi.

Od zadobijenih udaraca dobila je ozbiljne teške povrede kostiju lica, a napadač je pobegao.

Odmah nakon incidenta ženi je urađen skener glave, a zbog ozbiljnosti povreda upućana je na dalje lečenje u na niško odeljenje maksilofacijalne hirurgije – kaže portparolka Opšte Marija Stošić.

Ona ističe da je odmah nakon incidenta, osim policiji, slučaj prijavljen i Stručnom timu za zaštitu i postupanje sa ženama koje su izložene nasilju, a koji je oformila prokupačka Opšta bolnica.

Stošićeva podseća da Bolnica tokom godine evidentira oko 15 žena žrtve nasilja i smatra da je taj broj znatno veći, međutim, iz raznih razloga žrtve se nisu evidentirale kao takve.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vojca

    23:14 // 26. 8. 2017.

    Ovaj pasus je veoma bitan Stručnom timu za zaštitu i postupanje sa ženama koje su izložene nasilju.. GOSPODO RADITE SVOJ POSAO ostavite timove Ne radite ono sta treba a kamoli jos i ovo Sramota je da zena bude toliko pretucena na ocigled svih u bolnici Pa gde je bre osoblje tog odeljenja Ima li nekog zivog tamo dok pacijenti cekaju BRAVO ZA OSOBLJE I SVE PRISUTNE STAM VAS BILO....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: