Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 30. 10. 2012.

| Hronika

Bomba u dvorištu vranjske novinarke

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Tanja-Jankovic.jpg
Tanja Janković, arhivska fotografija

U dvorištu porodične kuće vranjske novinarke Tanje Janković u Tetka Dokinoj ulici u Vranju pronađena je eksplozivna naprava, saznaju Južne vesti.

Portparol Policijske uprave Dragan Stamenković potvrdio je da je naprava pronađena, ali nije mogao ništa detaljnije da kaže jer se, kako navodi, očekuje dolazak forenzičara iz Niša.

Tanja Janković je u kratkoj izjavi za Južne vesti rekla da će tražiti hitnu intervenciju policije iz Beograda jer "ovim napadima na njenu porodicu treba da se stane na put".

Janković je donedavno bila saradnik B92 i emisije "Insajder".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • milena marović

    22:25 // 4. 11. 2012.

    čujem da mnogi u vranju a i šire znaju čime se bavi otac "čuvene" novinarke tanje kao i neki ljudi iz njenog bliskog okruženja.
    pošto je to verovatno tačno veoma brzo
    prava istina mora izaći na videlo a onda će svi shvatiti ko sve može biti novinar i za koga radi. sramota za novinarstvo i b92

  • Mihajlo 77

    23:09 // 30. 10. 2012.

    Uvek se zgražavam nasilja i dao bih život samo da ti nasilnici završe na dobroj robiji iza rešetaka tamo gde im je mesto!

  • bezobrazna sova 2

    19:15 // 30. 10. 2012.

    Strasno!Secam se da su pre tacno 10 godina sadasnjem nacelniku Velinovicu bacili bombu u dvoriste ,dok je on bio na nekom kursu u Beogradu,i da je tu bombu ,koja je bila aktivirana,ali nije eksplodirala,pronasao njegov ,tada,cetvorogodisnji sin i uneo je u kucu da pokaze baki.Mogu da zamislim kako se osecala supruga Velinovica i sam Velinovic!Slucaj je resen tako sto je tadasnji tuzilac naredio da se slucaj vodi kao nevazan,tako da do dana danasnjeg nije uradjeno nista .Velinovici su to stoicki podneli,kao i sva ova pljuvanja po njima.Mislim da su i suvise kulturni da bi reagovali na takve podlosti koje se prepisuju Velinovicu.JEdan sam od onih koji ih dobro poznaje,i koji moze da bude ponosan na to poznanstvo.Dakle,ovo sto se desilo je Velinovicu vec poznato iz licnog iskustva i sigurno ce se potruditi oko ovog slucaja.Ponavljam_strasno!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: