Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 10. 6. 2018.

| Hronika

Bulatović: Kačar se vraća u Niš tokom ove nedelje

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
bulatovic i kacar
Hoće li Kačareva fotelja i na sledećem Gradskom veću biti prazna?; foto: J. A. arhiva

Niški većnik za omladinu i sport Branislav Kačar, koji je vest o optužnici podignutoj protiv njega zbog sumnje da je učestvovao u korpciji dočekao u Kanadi, prema rečima gradonačelnika Darka Bulatovića, trebalo bi da se vrati u Niš do kraja ove nedelje.

S obzirom na to da već sutra počinje nova nedelja, najmlađi član niškog Veća bi vrlo brzo mogao da se vrati u svoju fotelju, gde ga u odsustvu menja većnica Tijana Đorđević Ilić. Ipak, Bulatović nije precizirao kada se Kačar vraća na posao koji ima u Gradskoj kući, kao što nije bio ni potpuno precizan u odgovoru na novinarsko pitanje kada bi većnik mogao dođe nazad u grad.

Ja mislim tokom ove nedelje - kratak je bio Bulatović u petak.

Podsetimo, istraga protiv Kačara, koji je sredinom decembra uhapšen zbog sumnje da je “trgovao uticajem” i tako pokušao da namesti javnu nabavku u vezi sa čišćenjem i obezbeđivanjem Gradske uprave, kao i za malverazicije pri isplati novca sportskim klubovima, kako su rekli u Osnovnom javnom tužilaštvu, završena je 21. maja. Nakon toga, protiv Kačara podignuta je optužnica, a on je ovu vest dočekao u Kanadi.

Sada je na potezu sud, koji treba ili da potvrdi ili da odbaci optužnicu.

Inače, komentar na Kačarevo hapšenje nisu imali ni gradonačelnik Darko Bulatović, ni vrh niškog SNS, a analitičari i opozicija su se složili da je hapšenje “posledica sukoba unutar SNS”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bata Petrović

    09:18 // 11. 6. 2018.

    Ma otišao u Mečji dol,odakle su mu i preci. A ovaj njegov tutor( sin Danice i oca Radosava ) sve zna, zna i kada će da se vrati, samo nezna ništa o tome šta je radio namestu većnika gde ga je postavio- jer u javnosti posle hapšenja nije zucnuo. A zašto nije? ZATO JER GA PLAĆA TUĐIM ( tj. našim parama) i baš ga briga zašto je hapšen i dali će odgovarati.Narod sve plaća, narod je mnogo dobar.I glup.

  • Bobii

    08:31 // 11. 6. 2018.

    Gospodo iz Južnih vesti postajete maksimalno dosadni sa ovakvim vestima.Pogledajte malo druge stvari koje je uradio za Nis pa onda sudite.

    • Veki

      12:29 // 11. 6. 2018.

      Sta je uradi betonirao rovce, eno jos na Zeljinom igralistu stoji deo krova nepokriven a on je licno bio i slikao obican lim nije uspeo da obezbedi!

  • Razočarani glasač

    08:08 // 11. 6. 2018.

    Verujte da nikog ali baš nikog ne zanima neki klinac gde je i KADA ĆE DA SE VRATI, ljudima je dosta svega gradom vladaju likovi koji su završili privatne fakultete i nisu prešli ni 30 A VEĆ SU NA POZICIJAMA NEKIH TAMO VEĆNIKA I POMOĆNIKA, ponašaju se kako oni požele i prave spletke ljudima KORISTEĆI SVOJE TRENUTNE POZICIJE koje imaju to građane iritira, mislim da CENTRALA SNS-a nezna šta se radi!

    • Bata Petrović

      11:00 // 11. 6. 2018.

      Centrala odlično ZNA šta se radi u Nišu. I "centrala " isto radi kao niško rukovodstvo samo su posledice razornije jer JE druga razmera moći i novca- 1 : 100.000 ( €).

    • Bata Petrović

      11:02 // 11. 6. 2018.

      Ostaćeš ti razočarani "glasač" a ne birač. Dok si živ.

    • Nishlija

      11:17 // 11. 6. 2018.

      Ako "centlala nezna sta se radi", znaci da su jos gori od ovih pa ih stite

    • Aca

      12:27 // 11. 6. 2018.

      Centrala SNS takva ista jos gora neki doktori hoce da nam upravljaju drzavom umesto da rade ono sto su ucili ako su uopste i strucni da to rade!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: