Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 18. 3. 2021.

| Hronika

Carinici Preševljaninu zaplenili ručni sat vredan skoro 90.000 franaka

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
sat
Sat vredan kao 2 dvosobna stana; foto: Uprava carina

Skupoceni sat poznate marke "hublot" vredan, prema proceni carinika, 87.000 švajcarskih franaka, zaplenjen je na Graničnom prelazu Horgoš, a protiv 50-godišnjeg vozača iz Preševa u čijem auto je sat pronađen, podneta je prekršajna prijava.

Zlatan nakit i stvari od vrednosti, posebno novokupljena roba, obavezni su za prijavu prilikom prelaska granice, ali tako nije mislio vozač "audija" slovačkih registracija, državljanin Srbije, koji je sa prijateljem iz Slovačke putovao iz Bratislave ka Tirani.

Carini nisu prijavili ništa od vrednosti, a prilikom kontrole, na zadnjem sedištu automobila, pronađena je papirna kesa u kojoj se nalazila i prazna kutija od ručnog sata "Hublot Bigbeng“ sa sertifikatom, na kome je kao datum kupovine bio upisan 3. mart 2021. godine. kutija sat Najpre pronađena kutija, pa potom sat; foto: Uprava carina

Vozač je najpre negirao da je sat iz pronađene kutije uopšte tu, da bi potom pokazao cariniku na svog saputnika, koji je pomenuti sat nosio na levoj ruci - kažu u Upravi carina.

Protiv vozača iz Preševa pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, dodaju carinici, do kada će skupoceni sat, navodno preuzet u Bratislavi za prijatelja iz Tirane, biti zadržan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan

    15:30 // 21. 12. 2023.

    Ma, tako se peru pare... Stavi na ruku repliku od 500 Eura, a kao ima račun za original. Policija zapleni i da potvrdu na 90.000 franaka. Done!!

  • mile

    09:49 // 19. 3. 2021.

    prvo se prenese sat,pa onda kutija ili obrnuto,hahaha

  • Otpor

    16:21 // 18. 3. 2021.

    Pa vidim ja da Vucko ima naov sat ;)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: