Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:16, 4. 2. 2022.

| Hronika

Carinici na niškom Aerodromu zaplenili 17.000 evra

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
novac
Nije prijavio 17.000 evra; foto: Uprava carine

Carinici su na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu sprečili prenos neprijavljenih 17.000 evra, koje je srpski državljanin spakovao u koverte.

Pokušaj prenosa neprijavljenog novca dogodio se 3. februara, kada je letom iz Nemačke doputovao srpski državljanin koji je rekao da preko 10 godina živi i radi u toj zemlji.

Ipak, on je nakon preuzimanja stvari krenuo u zeleni kontrolni prolaz koji je namenjen za putnike koji nemaju ništa da prijave, ali kako carinici kontrole vrše i u tom prolazu, utvrđeno je da ovaj putnik sa sobom nosi i dve koverte sa ukupno 17.000 neprijavljenih evra - piše u saopštenju.

Iz Uprave carine podsećaju putnike da u slučaju da sa sobom nose više od 10.000 evra treba da popune Obrazac prijave prenosa fizički prenosivih sredstava plaćanja preko državne granice, koji je dostupan na ulasku i izlasku iz zemlje, a može da se preuzme i sa sajta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola Stojanovic

    20:12 // 6. 2. 2022.

    Ljudi rade svoj posao, zasto se odma pljuje, jedino to znate...Zakon je tu da se sprovodi, ocekujete da se nesto menja na bolje a prvi gledate da hvatate krivine. Zakon bre, kao na zapadu i u evropi! Nasi ne smeju da pisnu Nasi gore od zakona i postuju ga, a ovde??? Ovde pokazuju pravo lice...

  • Naissus

    17:40 // 5. 2. 2022.

    Pa jeste, mora da prijavi da biste vi maznuli procenat jer jedino tako mozete do nekih para da dodjete. A jel vam mozda palo napamet da covek nosi novac detetu za operaciju?? Bando jedna!

  • Finansijski teča

    11:20 // 5. 2. 2022.

    Niste lepo razumeli! Samo sestrić=10.000 jevra
    sestrić+tetka= 17.000jevra

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: