Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 17. 7. 2012.

| Hronika

Cecin otac zadržan na trežnjenju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
slobodan-velickovic
Slobodan Veličković; foto: poznati.info

Slobodana Veličkovića (63), savetnika predsednika opštine Žitorađa i oca poznate folk pevačice Svetlane Ražnatović, policija je zadržala na trežnjenju jer je pijan učestvovao u udesu.

Reč je o saobraćajnoj nezgodi koja se juče popodne dogodila u selu Đakus na regionalnom putu Prokuplje – Niš preko Pejkovca.

Slobodan je zajedno sa drugim učesnikom u nezgodi alkotestiran na licu mesta i utvrđeno je da ima 1, 22 promila alkohola u krvi.

Prema nezvaničnim podacima iz policije, poznati Žitorađanin se ponašao sasvim normalno i prihvatio odluku policajaca da ga privedu u policijsku stanicu, koja se nalazi preko puta njegove porodične kuće u Žitorađi.

- Urađen je zapisnik i policija će podneti adekvatne prekršajne prijave za odgovorne u ovoj saobraćajci. Na sreću, sem manje materijalne štete niko u ovom incidentu nije povređen – kažu nezvanično u policiji.

Kako saznajemo, Veličković nije želeo da se interno dogovori sa drugim vozačem oko štete, jer je smatrao da on nije kriv za saobraćajku. Insistirao je na kraju da se pozove policija i da oni utvrde ko je kriv za nastalu štetu, koja ne bi trebalo da je veća od nekoliko hiljada dinara.

Nakon nedavnog konstituisanja nove vlasti Veličković je postao savetnik predsednika Opštine, a inače je stalno zaposlen u JKP Komunalno.

Meštani tvrde da Slobodana „bije glas“ da voli da popije koju čašicu više i da je pre samo nekoliko meseci učestvovao u još jednoj saobraćajnoj nezgodi kada je svojim vozilom udario u drvo u samom centru Žitorađe, kod železničke stanice. Kažu da, iako je policija u ovom slučaju postupila po zakonu, sumnjaju da će biti procesuiran i da će odgovarati za prekršaj koji je napravio.

Slobodan je inače u odličnim odnosima sa ministrom policije i mandatarom za novu Vladu Srbije Ivicom Dačićem, koji je takođe iz ovog mesta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mediska ličnost za vreme agresije

    16:09 // 18. 7. 2012.

    Ima na onea Jutjub, jedan što je Broj jedan po šuntavilo. Ne li je toj ovija? Liči, ono, kad pozdravlja Italiju...

  • hronika grada i sela

    15:40 // 18. 7. 2012.

    Sad, kad smo videli kako trezveno izgleda savetnik precednika opštine, ne mora ni pitamo kako mož` da izgleda onija, koga ovi` savetuje.
    Jel` mu ovo slika pre trežnjenje, il` posle trežnjenje?

  • hronika grada i sela

    00:36 // 18. 7. 2012.

    Jel` će i njemu turaju ogrlicu na nogu? Lele, al` će ga zaebavaju komšije preko plot, da ga namame napolje, da istrči s letvu po nji`, pa da ga zato zatvore u pravi aps. Nije to Beograd i nema visoka ograda, kuku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: