Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 24. 1. 2022.

Čeka se nalaz obdukcije za pacijenta iz saniteta koji se zapalio kod Prokuplja

sanitet Sanitet potpuno izgoreo, vatra se brzo proširila; Foto: N. N.

Pacijent prokupačke Opšte bolnice iz saniteta koji se zapalio tokom transporta ka niškom Kliničkom centru je primljen u jako teškom stanju i preminuo je i pored svih pokušaja reanimacije, a kako kažu u UKC, naložena je obdukcija, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti 35-godišnjaka iz okoline Žitorađe. Porodica tvrdi da je on 40 minuta bio na hladnoći dok su čekali drugo vozilo, najavljujući žalbu Zdravstvenoj inspekciji jer sumnjaju u to kako je lečen.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ivan

    13:43 // 24. 1. 2022.

    Obdukcija se ceka? Bio pusac jadan omreo od dima...Crni humor....

  • Mirko

    15:31 // 24. 1. 2022.

    Rodbina želi da se ispita da li je pacijent adekvatno lečen u Prokuplju. A zašto mislite da je pacijent adekvatno lečen u Nišu? Jer je veći grad? To treba ispitati…

  • dzoni

    12:50 // 24. 1. 2022.

    Kod jugbogdanovca ? Pa najbliža hitna med.pom je na ledenoj steni, njima odatle treba 15-20 do tog mesta da ste se obratili NA VREME a ne drugo vozilo iz Prokuplja. Aloo sns STRUČNJACI!!!

    • Sasa

      14:30 // 24. 1. 2022.

      Bila je noc duboka noc, po perifernim ambulantama nema dezurnih nocu.

    • Šta je za njih jedan mladi život

      23:14 // 26. 1. 2022.

      najbliža je Merošina, max 5km odatle... dežura celu noć.
      i Pk je odatle ~5-6km...
      mogli su sve, da su iole normalni

  • Beriljac

    13:10 // 24. 1. 2022.

    Kako je to sprečena veća tragedija? Pacijent nije izgoreo u sanitetu već je umro uz put do Niša. Nemoguće je da direktorica ne zna vreme odziva i dolaska drugog vozila kada se razgovori sa Hitnom službom snimaju a vozači beleže relacije koje voze. Opet brljotine u prokupačkom zdravstvu.

    • Vojca

      14:00 // 24. 1. 2022.

      Nisu to brljotine nego kao i uvek NIKO OD ODGOVORNIH nece odgovarati Kada izbije incident sa lekarima koji ti traze mito ili nedaj boze nasrnes na njega jer ti je javasluk i bezobrazluk preko glave onda je u drugom dnevniku Ovako nikom nista Imas bre na rukama da ga odmeses do prve kuce da ga utoplite a ne da zajebete coveka na minusu i cekate vozilo kao da dolazi iz bg A ko odrzava vozila

  • dejan

    17:56 // 24. 1. 2022.

    Krajnje je vreme da inspektori za rad provere licence vozacima i majstorima tehnickog odrzavanja.Mnogi rade sa brzim kursevima bez srednje skole a odgovornost je velika.

  • Tuga

    19:34 // 26. 1. 2022.

    Čime se bave sad svi. Daki je dobar momak. Rodjeni brat, Dragance je nastradao u saobraćajki pre 15-ak godina na putu Doljevac-Zitoradja, kriv NIKO. Žestok udarac. Džaba ispravljaju sad krivu Drinu. Ni tad je ne ispravise, NIKO.... ovde se uvek osuđuju trenutne vlasti ko da vučić vozi sanitet, ajmo bre brale da preuzmemo odgovornost svi. Puste pare u šta se pretvorismo, nema vise ljudskosti

  • Mehaničar amater

    14:03 // 24. 1. 2022.

    Nemoguce je da se vozilo zapali 'samo od sebe' bez nekog prethodnog problema koji nije saniran na vreme. Ta 'spontana paljenja' su obično rezultat zanemarivanja problema sa vozilom (da li zbog nestručnog vozača ili zbog lažne provere još važnije ispravnosti) to već mora da utvrdi neka nadležna komisija (kada bi se ovo desilo u iole normalnoj državi)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: