Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:10, 13. 7. 2021.

| Hronika

Četiri osobe povređene u udesu na auto-putu kod Doljevca

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
policija
Povređene četiri osobe; Foto: A. K.

Četiri žene su povređene kada je jutros u 5:40 na auto-putu Niš-Leskovac u visini sela Orljane automobil sleteo sa puta. Povređene su, kako navode iz policije, prebačene u bolnicu. U Univerzitetskom kliničkom centru kažu da 46-godišnja žena ima neurohirurške povrede opasne po život, a da su ostale tri osobe stabilne i komunikativne.

Sa puta je sletela "honda", a iz policije ističu da se utvrđuje uzrok nezgode. Iz Kliničkog centra kažu da su u nezgodi povređene 46-godišnjakinja, 42-godišnjakinja, kao i 21-godišnja devojka i 18-godišnjakinja.

Povrede opasne po život zadobila je, kažu iz Kliničkog, 46-godišnjakinja i nalazi se na Klinici za anesteziju, dok su ostale tri osobe u stabilnom stanju.

Ona je intubirana dovežena u urgentni centar, ima dominantne neurohirurške povrede, koje su opasne po život, na mehaničkoj ventilaciji i trenutno je stabilnih vitalnih parametara - navode iz UKC-a.

O događaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo u Nišu.


U ponedeljak dva udesa i četvoro povređenih

Oko 12 sati se juče dogodila saobraćajna nezgoda na Bulevaru Svetog Pantelejmona, a učestvovala su tri vozila, navode iz policije. Kako kažu, povrede su zadobili vozači "bmw-a" i "fiata".

Istog dana oko 14:30 do udesa je došlo u Pukovcu. Iz policije kažu da su takođe učestvovala tri vozila, a povređeni su vozač "punta" i putnik iz "golfa".

O događajima je obavešteno Osnovno tužilaštvo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    22:57 // 13. 7. 2021.

    Kad bi policija malo manje obilazila cevabdzinice a malo vise radila svoj posao, sve bi bilo pod kontrolom. Ne moze se biti budan posle tone rostilja i ladnog piva na 40+

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: