Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 5. 5. 2021.

| Hronika

Četiri osobe teško povređene u saobraćajkama tokom praznika, privedeno i 6 pijanih vozača

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
policija
Povređeni su na lečenju u KC Niš; foto: A.K.

Od 29. aprila do 4. maja registrovano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe teško povređene, a šestoro je prošlo sa lakšim, saopšteno je iz vranjske policije. Patrole su tokom praznika zaustavile šest vozača koji su privedeni zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Kako kažu iz policije, prvi udes prijavljen je 30. aprila u 4:35 sati.

Vozilo “bmw” udarilo je u zaštitnu ogradu u Radničkoj ulici u Vranju, a zatim sletelo sa puta. U ovoj nezgodi je jedan putnik iz vozila zadobio teške telesne povrede i on je prebačen u niški Klinički centar, a dva lake. Protiv vozača će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja - kažu iz policije.

Teške telesne povrede zadobili su i vozač motocikla i putnik koji je bio sa njim, kada je motocikl 1. maja, oko 11:45 sati u selu Zagužanje, kod Surdulice, udario u teretno vozilo, zatim sleteo sa puta.

I oni su nakon vranjskog Zdravstvenog centra upućeni u KC Niš, a protiv vozača motocikla će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja - kažu u policiji.

U niški Klinički centar prebačen je i vozač “Golfa” koji je teško povređen na dan Uskrsa, nakon što se u selu Balinovce kod Vladičinog Hana sudario sa vozilom marke “Suzuki vitare” koje je išlo iz suprotnog smera.

Iz policije kažu da će se tužilac tek izjasniti o odgovornosti vozača nakon dobijenih lekarskih uverenja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: