Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:41, 1. 12. 2016.

Dečak koji je izboden kod Tasine škole ipak kritično

Operacija Dečak još kritično; Foto: Ilustracija, Flickr/Andy G

Dok lekari niškog Kliničkog centra tvrde da nije bio životno ugrožen i da je u beogradski Urgentni centar prebačen "jer je ta institucija bila dežurna", porodica teško povređenog dečaka to odbacuje i tvrdi da se lekari u Beogradu već 5 dana bore za njegov život, a da su za to delimično krivi niški lekari.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nik

    11:13 // 1. 12. 2016.

    Zna se algoritam pregleda koji se uvek postuje...ultrazvuk pa ako treba magnet skener....najlakse je pljuvati nase lekare.....a pacijenti kada odu u Beograd samo oni znaju kako prolaze i tek tada nauce da cene svoje maticno zdravstveno osoblje...

    • nenad 2008

      17:43 // 1. 12. 2016.

      Pojasnite "algoritam pregleda", kada je papirologija u pitanju, kako se dolazi do skenera. Dakle, da ne bismo "pljuvali naše lekare", ko upućuje pacijenta na skener ?

  • Bogosav

    09:07 // 1. 12. 2016.

    Kola se lome uvek na provincijskim lekarima koji rade uz pomoć štapa i kanapa. Da li će se ubodeni, upucani i traumatizovani tinejdžeri lečiti u Novom Urgentnom Centru Niš ? Koliko je lekara iz KC Niš provelo 12 ili više meseci na račun istog u Urgentnim centrima u Beogradu ili negde u Evropi? Da li Niška Dečija klinika ima svoje Ultrazvuk i Skener na raspolaganju 24h?Mnogo pitanja...bez odgovora

    • da

      09:38 // 1. 12. 2016.

      neko izboden, mokri krv, to nije razlog za uzbunu, nisu tokom studija ništa o tome čuli, niti pročitali. Lekari su opušteni, sve im smeta, samo ne njihovo neznanje koje ih sprečava da pravovremeno reaguju.

  • xenon

    19:37 // 2. 12. 2016.

    Da, lekari su najvise krivi i o njima treba pisati i kriviti a to sto je neko tri puta zario noz u njuga nema veze to je ok. Ali nije ok sto su lekari rekli da bi mogao da ostane na stolu!

    • Milan

      23:57 // 22. 2. 2017.

      Od kada je Urgentni centar dezuran za stabilne pacijente?

  • Dejan

    13:11 // 1. 12. 2016.

    Uvek su lekari krivi...

  • Posmatrač

    09:39 // 1. 12. 2016.

    Treblo bi da nadležni organ (javni tužilac, resorni ministar) po službenoj dužnosti traži objašnjenje nonsens izjave da je za Niš "dežurni urgentni centar u Beogradu"...

  • LJ

    20:40 // 1. 12. 2016.

    Sve je normalno, kad se zavrsava Medicinski fakultet u Nisu lako. Nekada je sa prosekom iznad 9 bilo svega 10% studenata, a sa prosekom 10 bilo je jedan do dva u 10 godina (valjda je prvi bio prof. Kamenov) . Sada skoros svi zavrsavaju sa prosekom iznad 8, a sa pros. 10 ima ih previse u generaciji. Nisu ovi maldi pametniji od starijih nego je kriterijum SROZAN kao i svuda. Zato nam se to i desava.

  • nenad 2008

    12:13 // 1. 12. 2016.

    Daće Bog da prestanu muke deteta i roditelja njegovih, a o istini, znanju nečijem, otom-potom.

  • A

    23:49 // 1. 12. 2016.

    Daj Boze da se dečko oporavi, ozdravi i nastavi normalan život ❤️

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: