Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:48, 2. 8. 2018.

| Hronika

Desetoro povređenih u šest saobraćajnih nezgoda

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
hitna
Šest izlazaka na teren zbog saobraćajnih nezgoda u jednom danu; foto: A. K.

Kako navode u niškoj Hitnoj pomoći, juče su od 11 do 18 sati zbrinuli 10 osoba koje su povređene u šest saobraćajnih nezgoda. Bilo je sudara automobila, obaranja pešaka, a dvoje se povredilo kada se prevrnula freza.

U Hitnoj pomoći kažu da nije bilo životno ugoženih, a povređeni su prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Četiri osobe povređene su u sudaru dva automobila na putu od Niša ka Svrljigu koji se dogodio oko 15 sati. U Hitnoj pomoći navode da lake telesne povrede zadobila 31- godišnjakinja, povrede grudnog koša zadobila je 62-godišnja žena. U sudaru je površinske povrede glave dobio petogodišnjak, dok je 56-godišnjak “prošao” samo sa nagnječenjem.

U policiji kažu da su u ovom udesu kod sela Vrelo učestvovali “citroen” zaječarskih tablica i “opel astra” kosovskomitrovačkih tablica.

Obavešteno je nadležno tužilaštvo, a uzrok nezgode se utvrđuje - kažu u niškoj policiji.

Na Bulevaru Cara Konstantina, kod kvantaške pijace, juče oko 11:30 sudarili su se “audi 6” i “opel astra”, a jedan vozač je lakše povređen, kažu u policiji.

U Gornjem Međurovu oko 13:40 se prevrnula freza i to, kako kažu u policiji, van puta. U toj nezgodi su povređene dve osobe.

Jedna osoba je povređena u nezgodi koja se dogodila oko 15 sati na Bulevaru Nikole Tesle, kod “Eko pumpe”. Kako kažu u niškoj Hitnoj pomoći 47-godišnjak je zadobio otvoreni prelom potkolenice.

Oko 15 sati je ekipa Hitna pomoći intervenisala jer je jedna osoba pala sa bicikle, dok je oko 18 sati povređen pešak u naselju Crvena Zvezda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: