Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:16, 15. 2. 2021.

| Hronika

Detalji istrage ponovo na televiziji: Kuzman otkrio da je Ljepoja ubijen

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
hapsenja belivuk
Grupa uhapšena pre desetak dana; foto: MUP

Još jedan “Hit tvit” na TV PInk je doneo nove detalje iz istrage o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, ali i ubistvu Nišlije Milana Ljepoje. Ovog puta je iznošenju detalja iz policijske istrage u javnost svedočio lično predsednik Aleksandar Vučić, a na snimcima koji su emitovani se čuje da je muškarac za koga je rečeno da je Nišlija Marko Andrić Kuzman potvrdio da je Ljepoja ubijen.

Iako su advokati bili izričiti u stavu da detalje bilo koje istrage, a posebno ove koja se vodi protiv jedne od najorganizovanijih kriminalnih grupa, ne treba da se iznose u javnost, prisluškivani razgovori su ponovo emitovani na Pinku.

Ovog puta je, kako je pojašnjeno u studiju, javnost čula razgovor Kuzmana i njegovog sagovornika u kojem on potvrđuje da je Ljepoja ubijen.

Sagovornik: Ubejen definitivno, a?

Kuzman: Definitivno ubijen - čuje se na snimku.

Sve je to u studiju slušao predsednik Vučić koji je rekao da je uhapšen još jedan član grupe sa inicijalima A. Š. i da su oni bili praćeni i prisluškivani dronovima i satelitima.

Kuzman inače slovi za čoveka koji je bio deo grupe iz Niša, a Ljepoja je navodno bio član bande “Pink Panter” koja je od ranije imala jako uporište u najvećem gradu juga Srbije.

Sumnje da ova grupa stoji iz ubistva Nišlije takođe su obelodanjene u istoj emisiji kada su emitovani snimci sa vikendice u Ritopeku koju su kriminalci koristili, a u koju je Ljepoja poslednji put ušao i nije izašao.

Podsetimo, Belivukova grupa uhapšena je pre desetak dana, a tada je, kako je potvrđeno u Tužilaštvo, priveden i Marko Andrić Kuzman.

Na teret im se stavljaju najmanje 3 ubistva.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Tamara

    17:55 // 11. 3. 2021.

    Ne mogu da opisem koliko mi je zao zbog tragicne smrti Milana Ljepoje. Onakav gospodin poput njega da zavrsi na ovaj nacin, od strane poremecenih psihopata stvarno je grehota. Da su sposobni postigli bi nesto mozgom, a ne brutalnim kasapljenjem. Nazalost, ako ste sposobni, snalazljivi, kulturni i markantni, lepo odeveni, uvek cete biti na meti i gledace da vam saseku krila. Pocivaj u miru Mance.

  • Slavisa

    10:11 // 17. 2. 2021.

    Nije mi jasno sa kim je pregovarao u Mancetovo ime i koji su clanovi Kuzmine ekipe

    • Dejan

      11:06 // 17. 2. 2021.

      Dobro pitanje? Valjda grupa 1970, Niski kartel i 40+ to za stranu Kuzme. A u vezi Milanove strane bice zanimljovo.

  • Limun

    14:38 // 16. 2. 2021.

    Eto imamo i glasnogovornika laprdala iznedrenog iz instant kesice, Vegeta 40 . To laprdalo se u sve mesa i dobar je izvoznicki zacin . Cak ga je i Bajden koristio i jako je ucinkovit pa ga je preporucio i svojim demokratama i komsiji Makronu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: