Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:16, 15. 2. 2021.

Detalji istrage ponovo na televiziji: Kuzman otkrio da je Ljepoja ubijen

hapsenja belivuk Grupa uhapšena pre desetak dana; foto: MUP

Još jedan “Hit tvit” na TV Pink je doneo nove detalje iz istrage o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, ali i ubistvu Nišlije Milana Ljepoje. Ovog puta je iznošenju detalja iz policijske istrage u javnost svedočio lično predsednik Aleksandar Vučić, a na snimcima koji su emitovani se čuje da je muškarac za koga je rečeno da je Nišlija Marko Andrić Kuzman potvrdio da je Ljepoja ubijen.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • box

    12:39 // 15. 2. 2021.

    Zapecatio je sudbinu Kuzman.

  • Čudesni dribling

    13:04 // 15. 2. 2021.

    Izgleda da pobeđuje mafijaška struja, ona na vlasti!

  • slavko

    13:14 // 15. 2. 2021.

    Riba od glave smrdi.Coron AV irus je najvece zlo za Srbiju!

  • Milda Krstic

    13:17 // 15. 2. 2021.

    I ovom Kuzmanu mediji namerno crtaju metu na celo

  • Mara

    13:19 // 15. 2. 2021.

    Ko zna šta se tu zapravo dešava

  • bot

    13:23 // 15. 2. 2021.

    Mafija uzivo...samo na tv pinku.
    Lideri u Jevropi.

  • Petar

    13:46 // 15. 2. 2021.

    Milan Mance je bio pravi gospodin, sa manirima, laf, dobar momak, svetski čovek, stari kov, vaspitan i jako zanimljiv u društvu. Bio je savremeni robin hud i jedan od retkih koji je imao šmek i dušu starih dobrih vremena ko ga je poznavao zna o čemu pričam... Ovog drugog ne bih ni komentarisao...

    • Mildica

      14:41 // 15. 2. 2021.

      A lopov sto je bio? To nema veze?

    • Soko

      10:27 // 16. 2. 2021.

      Izgleda ne znas o cemu pricas jer pljackati nekoga, sa manirima ili bez je krivicno delo, da li u Srbiji ili u Dubai isto je. Izgleda i da su meci koji su leteli prema Zviceru imali njegove manire, isto kao i te Nisljije sto su ih uputili na Zvicera. To je taj stari kov, zanimljiv, smeker, omiljen. Ulicar je ulicar. Dokle god tako razmisljate, Srbija nece biti bolja drzava.

  • Ms

    13:53 // 15. 2. 2021.

    Tek sada postaje jasnije ko pravi zgrade po Nisu, drzi klubove, restorane, hotele...

    • aaa

      16:22 // 15. 2. 2021.

      ...eto, a krivimo Albance koji masovno naseljavaju Nis.

    • Rigoleto

      03:19 // 16. 2. 2021.

      A kupci, trule budzetlije, sisaci budzeta iz okolnih gradova koji se ovde kriju jer kupuju deci stanove da se ne vrate tamo odakle je stigla lova i bas oni najbolje znaju od koga ih kupuju i od kako stecenih para. Pogledaj samo registracije vozila vikendom ispred novih objekata. Od Srbije ostalo samo korupcija i pljacka.

  • Nislija u neverici

    15:02 // 15. 2. 2021.

    Naložio vas nevolja, da će budete glavni po Niš, kad namestite glavne magupe grada. Taj Mance, je lovu, napravio, na mozak i hrabrost, bez ispaljenog metka i krvi. Cimao juvelire, jevreje, arape, širom sveta, a milione, doneo u Niš. Pored njega jos njih 50 od toga lepo žive. Nikada nasilan, lepih manira. Dali ste ga nevoljama, na tacnu, da ga kasape... Prodali ste dušu djavou. A djavo je u sns...

  • Poslednji pozdrav

    15:28 // 15. 2. 2021.

    Jako tuzan kraj, MANCE, epski lik, neki kazu lopov, ovo ono, bez metka, bez kapi krvi, prosao ceo svet, pokrao pola sveta, zlatare, juvelirnice i ko zna sta jos. Panteri stvorili, mit o sebi, svojom hrabroscu, srcem, umecem, znanjem i na kraju drzavna ekipa retardiranih kasapina ti dodje glave. Svi da se skupe zajedno na gugl mapi ne bi umeli da nadju lokacije gde je sve MANCE bio,
    RIP MANCEEEE

    • Marko

      19:14 // 15. 2. 2021.

      Žalosno jeste, ali da nije glumio onom pitbulu menadžera verovatno bi bio živ,a od te epike i filmskog života nije bilo ništa. Muka, zatvor, zavisnost...

    • Slom

      12:47 // 16. 2. 2021.

      Velicanje lopova, koji je pljackao sirom sveta, dokazuje da nista niste bolji od njega. Dokle god postoje takvi ljudi, normalni gradjani Srbije nece moci da idu po inostranstvu a da ih neko ne gleda kao kriminalce, ubice lopurde. Žao mi je sto delim ovaj grad sa vama doseljenicima za koje je lopov veliki heroj u gradu.

  • nemanja

    15:28 // 15. 2. 2021.

    sećam se manceta iz srednje škole..nikad krimos ali mangup, kradja mu je bila izazov,hobi,jedan od pravih naslednika stare garde, poštovao svakoga

  • Milly

    17:01 // 15. 2. 2021.

    Ne razumem kako možete pravdati nekoga ko je "hrabrošću, srcem i umećem" pljačkao po svetu. Lopov je lopov, bez obzira da li je karakterno gospodin ili bitanga.

    • Boxer

      18:12 // 15. 2. 2021.

      Ne znas ti o cemu se ovde prica, ocigledno

    • Gile

      18:13 // 15. 2. 2021.

      @Milly- lopov je kad ti udari reket na tvoj mukotrpno stečeni rad, kada ti skine platu bez normalnog razloga, kada ti zabrani dnevnicu, kada ti naplati nešto što ćeš u budućnosti možda zaraditi, lopov je kada ti naplaćuje usluge za koje nisi zainteresovan, lopov je ako ti ne isplati platu koju si zaradio.Lopov je ako ti zapleni kuću zato što nisi platio struju, lopov je kada ti naplati lek itd.

  • Poslednji pozdrav

    18:03 // 15. 2. 2021.

    Milly, dobro je sto ne razumes, nije postojao MANCE i ne postoje Panteri da bi ih svi razumeli. Ne rade stvari da bi ih svako razumeo. Da su ih svi u svetu razumeli, bili bi kulturno - umetnicko drustvo a ne Panteri.
    RIP MANCE.

    • Milly

      10:18 // 16. 2. 2021.

      Sve dok su nam idoli pink panteri, pevaljke i starlete, huligani navijači, lekari šarlatani, krimosi i narkosi, bićemo ovde gde jesmo.
      Da su hteli da budu kulturno umetničko društvo, mogli su da odu u glumce, a ne u pljačkaše i lopove. Pretpostavljam da su novac stečen kriminalom uložili u sirotišta, bolnice, škole i vrtiće, pomagali bolesnima, delili siromašnima, otvarali radna mesta. A, nisu!

  • Torpedo

    18:06 // 15. 2. 2021.

    Sramim se ,sto sam rodjeni Nislija, tri kolena unazad, sto sam lokal-patriota, sto navijam za Radnicki, sto sam osetio kako je ovaj grad 80 tih bio kosmopolitski, ispunjen kulturom, umetnoscu, rockn rollom,druzenjem, sa razvijenom privredom...
    Sramim se kad se pominju ovakvi u tekstu, da su mi sugradjani ! Kasaba smo mi,utociste, kriminalaca raznih sorti i to je kraj GRADA NISA !

  • Boxer

    18:11 // 15. 2. 2021.

    Ne znam sta se zamisljaju, da sakate ljude, da kasape...pa to se meri sa ludoscu !!!
    Odseci im obe ruke i pustiti ih tako..za nauk omladini !!!

  • Anarhija

    18:30 // 15. 2. 2021.

    Snimci nastali primenom posebnih dokaznih radnji na TV, a istraga nije okončana. Ovo je anarhija, nepoštovanje ZKP-a i Ustava. Tužioče, šta radiš?

  • Ms

    23:41 // 15. 2. 2021.

    Jedna stvar mi nije jasna u celoj prici, kako je namamljen ipak nije bio III razredni krimos pa tek tako da nasedne na neku smesnu pricicu. I jos jedan kuriozitet, kako je uopste ovaj Kuzman isplivao i postao konekcija ovih ubica na jugu Srbije.

  • MilCo

    10:01 // 16. 2. 2021.

    Krimosi se ubijaju medju sobom... koga je pa briga, sami su krojili svoje zivote na tudjoj nesreci. Dobro da nije stradao neki profesor, naucnik, doktor, ucitelj pa i obican posten radnik pekar, sofer, vatrogasac, prodavac od kojih drustvo ima neku korist.

  • Limun

    14:38 // 16. 2. 2021.

    Eto imamo i glasnogovornika laprdala iznedrenog iz instant kesice, Vegeta 40 . To laprdalo se u sve mesa i dobar je izvoznicki zacin . Cak ga je i Bajden koristio i jako je ucinkovit pa ga je preporucio i svojim demokratama i komsiji Makronu.

  • Slavisa

    10:11 // 17. 2. 2021.

    Nije mi jasno sa kim je pregovarao u Mancetovo ime i koji su clanovi Kuzmine ekipe

    • Dejan

      11:06 // 17. 2. 2021.

      Dobro pitanje? Valjda grupa 1970, Niski kartel i 40+ to za stranu Kuzme. A u vezi Milanove strane bice zanimljovo.

  • Tamara

    17:55 // 11. 3. 2021.

    Ne mogu da opisem koliko mi je zao zbog tragicne smrti Milana Ljepoje. Onakav gospodin poput njega da zavrsi na ovaj nacin, od strane poremecenih psihopata stvarno je grehota. Da su sposobni postigli bi nesto mozgom, a ne brutalnim kasapljenjem. Nazalost, ako ste sposobni, snalazljivi, kulturni i markantni, lepo odeveni, uvek cete biti na meti i gledace da vam saseku krila. Pocivaj u miru Mance.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: