Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 2. 8. 2023.

| Hronika

Dete poginulo u udesu kod Bancareva

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
hitna
Devojčica stradala, još dve osobe povređene, među njima i dete; ilustracija; foto: A. Kostić

U sudaru kamiona i automobila kod Bancareva, na auto-putu između Niša i Pirota, poginuo je 10-godišnji dečak, naveli su iz UKC Niš, a povređena je i 11-godišnjakinja i 38-godišnjak koji su u stabilnom stanju hospitalizovani u ovoj ustanovi.

Iz niške Hitne pomoći su samo potvrdili da su njihove dve ekipe bile jutros na mestu nesreće, da je nažalost odmah konstatovana smrt jednog deteta koje je stradalo na licu mesta, a dvoje povređenih su prevezli u Urgentni centar.

Poginuo je dečak 2013. godište, naveli su iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, a hospitalizovani su otac i 11-godišnja devojčica.

U UC primljeni turski državljani: otac 38 godina, A.F. stabilan i dijagnostički i terapijski zbrinut i devojčica stara 11 godina, A.B. posle dijagnostike i primarnog zbrinjavanja prima se na Dečju hirurgiju na 24h opservaciju - kažu iz UKC Niš.

Njihov automobil se sudario sa kamionom u kome su bili državljani Srbije, a oni su zadobili lakše povrede i odbili su prevoz do Urgentnog.

Iz niške policije su prijavu o nesreći dobili jutros u 6:25.

Došlo je do saobraćajne nezgode na državnom putu prvog A reda u visini Bancareva, između putničkog vozila austrijskih registarskih oznaka i teretnog vozila pirotskih registarskih oznaka - navode iz policije.

Potvrdili su da je jedna osoba poginula, a dve su povređene.

*Tekst je dopunjen informacijama iz policije, a izmenjen oko 13 sati kada su stigli novi podaci iz UKC Niš.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: