Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:09, 18. 12. 2017.

| Hronika

Dete u centru Leskovca udarila struja dok se igralo oko novogodišnje dekoracije

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
kola
Dečak ima opekotine, ali je dobro, foto: ilustracija, A.K

Sa opekotinama na telu, kako kažu u Opštoj bolnici Leskovac, završio je 8-godišnji dečak koji se igrao oko igloa, postavljenog kao deo novogodišnje dekoracije grada. Međutim, zasad nije poznato šta je uzrok nezgode, niti da li ima veze sa samom dekoracijom, jer u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da su neobavešteni, dok u Policijskoj upravi ne žele da pričaju o ovom slučaju.

ukrasi Mališana udarila struja kod igloa, foto B.ANezgoda se, kažu u Opštoj bolnici, dogodila sinoć oko 20 sati, dok se dete igralo oko igloa, postavljenog u Centralnom parku.

Dete je primljeno sa opekotinama i lakim neurolškim promenama, on je sada dobro i nalazi se na odeljenju pedijatrije – kažu u bolnici.


Niko ne želi da priča o incidentu

Dok u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da nisu upoznati sa nezgodom, u Policijskoj upravi, nakon brojnih telefonskih poziva i čekanja da se portparol "informiše", usledio je odgovor da ne žele da pričaju o ovom slučaju jer se radi o detetu.

Pozovi se na bolnicu. I da je dete i da je bilo šta, znaš da izbegavam takve stvari da dajem - rekao je portparol leskovačke policije.

Pored toga, u Javnom komunalnom preduzeću Urbanizam i izgradnja, zaduženog, između ostalog i za ukrašavanje grada, rekli su da će u toku dana obavestiti javnost o nemilom događaju, međutim, to nisu učinili.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: