Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:16, 16. 7. 2011.

| Hronika

Devojčica se utopila na bazenu u Kuršumliji

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
bazen kursumlija
Bazen u Kuršumliji; foto: facebook fan page

KURŠUMLIJA – Dvanaestogodišnja I.P. iz Kuršumlije utopila se večeras nešto posle 17 časova na gradskom bazenu u Kuršumliji, saznaju Južne vesti.

Kada je stigla Hitna pomoć nije davala znake života, ali je ipak pokušana reanimacija, na žalost bezuspešno.

Prema prvim nezvaničnim podacima do kojih smo došli, niko u prvom momentu nije primetio da se devojčica davi i tek su je videli kada je isplivala na površinu vode.

U momentu nesreće na bazenu su bila dva spasioca, ali ni oni nisu ništa videli.

Bazen je bio pun kupača, a pažnju spasioca verovatno je privukla tuča koja se dešavala u to vreme. Odmah po nesreći, bazen je potpuno ispražnjen, a roditelji i rodbina nastradale su se okupili kod zgrade Hitne pomoći.

Od njih saznajemo da je porodica Pavlović siromašna i skromna.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • spasilac

    23:23 // 24. 8. 2011.

    evo imam par reci da vam kazem posle duzeg vremena....igrom slucaja ja sam spasilac vec 6 god i spasao sam dosad 14 zivota,i mnogo je lep osecaj znati da ste nekome pomogli...pazite ovako i molim vas da imate razumevanja za ovo sto cu napisati... Svakodnevno radimo pricam o mojoj ekipi.kao sto rekoh radimo svakodnevno 10 sati na temparaturama nekad iznad i 40stepeni uz pauzu od 20min za rucak...tu se srecemo sa raznim ljudima.pijanim,normalnim,drogiranim itd...na bazenima 25 sa 50m zakonom je propisano min 4 spasioca... A nas bude 2...tuzno...e sad dal 2 lica mogu npr da sve vide i spaze kada je na bazenu iznad 1000kupaca...naravno da ne.uglavnom na dojave intervenisemo...ali opet najteze je roditeljima ako se nesto desi...ali verujte mi i nasa savest nije cista jer uvek nam se mota po glavi da smo mogli i bili duzni da to uradimo...ali kako malopre navodeh nije lako i nism u stanju sve da vidimo.

  • Realista

    08:56 // 26. 7. 2011.

    Strašno!

    Dva spasioca i niko nije radio svoj posao! Pa oni bi morali da bulje u bazen pa taman bombe okolo da padaju. Na licu mesta treba otpustiti i spasioce i direktora koji ih je angažovao i protiv svih podneti krivične prijave. U normalnoj zemlji bi za ovo robijali! U ovoj zemlji će da obrlate jadne roditelje kako bi odustali od krivičnog gonjenja.

    Ne mogu da shvatim ni te ljude u tom bazenu. Neko im umire pred očima a oni to ne vide!

  • Tika

    13:22 // 17. 7. 2011.

    Ne mogu da verujem da su dopustili da se dete udavi jos siromasno ! Treba ih otpustiti i podneti krivicnu prijavu protiv njih bazen je vazniji od tuce od tuce niko ne bi umro ! Zgrozena sam ! UA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: