Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 3. 7. 2020.

Devojka povređena u sudaru na kružnom toku na Ledenoj steni

policija U nezgodi se sudarili motocikl i automobil; foto: V. Keser

Na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Petra Aranđelovića u Nišu sinoć oko 21:30 sudarili su se "reno" i motocikl "suzuki", a lakše povrede zadobila je 22-godišnjakinja koja je vozila motor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • hm

    10:29 // 3. 7. 2020.

    Apelujem na bicikliste da ne razocaravaju vise "saobracajne strucnjake sa interneta". Kolko je vec proslo a ni jedna saobracajka sa biciklistima? Molim vas potvrdite da ste vi najveci problem u saobracaju u Nisu!

    • BanovanStrahinjić

      10:47 // 3. 7. 2020.

      Brate i jesu jedan od većih problema. Prvo, vožnja bez kacige, pa vožnja uz levu stranu kolovoza, pa vožnja u suprotnom smeru, pa dualno ponašanje, čas pešak na točkovima, čas biciklista, kroz kružni tok se prolazi preko pešačkog, biciklistička staza postoji (na žalost jedna) od škole Mika Antić do Stop šopa, ali i tu se vozi bulevarom, nekad paralelno zauzimajući celu traku, prolazak kroz crveno.

    • shone

      12:01 // 3. 7. 2020.

      Moram da te razočaram, ali ne postoji podela na vozače, bicikliste, motocikliste i pešake. Postoji samo jedna jedina: na one koji znaju da se ponašaju u saobraćaju i propise - i na one koji ne znaju.

    • Vlada

      19:16 // 3. 7. 2020.

      Dodji druže u BG da vidiš šta je glavni problem u saobraćaju ! Bahati, bezobrazni, samoživi ljudi koji su seli u svojih 1 tona čelika na točkovima...inače sam i biciklista zbog gužvi i nepostojanja parkinga, a za prevoz porodice planiram da prodam svoj mali porodični auto i kupim SUV, kako bi bio bezbedan na putevima u Srbiji

  • Lol

    15:13 // 3. 7. 2020.

    Preko trotoara se ide biciklima, jer je opasno po život ići kroz kružni tok. A razlog što se ne vozi po biCikLisTičkiM stAzAmA je jer ih iscrtavaju preko korenja, jer su izbledele od neodržavanja i zato što ih koriste pešaci iako su označene znakovima i na početku i kraju. Tako da slobodno uzmi da voziš bajs a ne da zagađuješ okolinu i sebe jer ne možeš da prepešačiš 10min.

    • BanovanStrahinjić

      16:29 // 3. 7. 2020.

      Ne brate, preko trotoara se ide jer se nema saobraćajne kulture, možda je komentar koji je dao shone, najbolji.Da,ima istine da staze koriste pešaci,ali to se rešava sirenom,zvonom...opet saobraćajna nekultura.Ja vozim motor,i veoma sam ugrožena kategorija u saobraćaju,ali nisam uopšte bezobrazan kao većina biciklista.A to da li ću da vozim bajs,nije na tebi.Probaj motor,možda budeš razumeo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: