Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:39, 17. 11. 2020.

Devojku udario voz u naselju Trošarina, životno je ugrožena

udarena devojka Uviđaj je u toku; foto: J. Ć.

Oko 11:30 u niškom naselju Trošarina žensku osobu udario je voz, a ona je sa teškim povredama primljena u Klinički centar i, kako kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, životno je ugrožena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Aca

    16:17 // 17. 11. 2020.

    Da li gradjani treba da znaju kojom brzinom sme da se kreće voz kroz naselje setimo se udesa kod Medjurova autobus je bio odbačen i to mnogo od mesta udara... Hocu da kazem da je brzina 40 km mogao bi masinovodja da iskontroliše voz ovako...!?

    • Shone

      16:33 // 17. 11. 2020.

      Šta si imao iz fizike?

  • Shone

    15:02 // 17. 11. 2020.

    Bahate mašinovođe, jure gradom 20-30 i naravno da ne mogu da zaustave voz u pola metra da počasni pešak prođe. Počasnom pešaku ne treba zdrav razum, ZOBS-a i zakoni fizike, jer je on zakon gde god kroči.

    Devojci brz oporavak!

  • Dragana

    15:58 // 17. 11. 2020.

    Apel zeleznice nije u redu. Kako komentarisu kada pesaci na obelezenim prelazima prelaze prugu na kojoj je rampa podignuta, a voz prolazi. Sram ih bilo. To je njihova svakodnevica. I oni ni za sta nisu krivi. Zao mi je devojke i osobe koja je u soku htela da pomogne, a bila je ometena u tome. Neka je gospod god sacuva

  • Stevan

    14:14 // 17. 11. 2020.

    Naselje je bukvalno zarobljeno prugom. Postoje više prelaza tzv. divljih preko pruge jer drugačije ne može. Rastinje pored pruge je toliko da se voz i ne vidi i ne čuje. Ni železnice ni grad niko nikad nije uzeo za shodno da se ta džungla ukloni. Napravite reportažu i videćete zašto se ovakve stvari dešavaju... Nažalost.

  • Sima

    16:28 // 17. 11. 2020.

    Zao mi je cure stvarno ali nemamo o cemu da diskutujemo, jeste da se pruga generalno mora izmestiti van grada ali opet ne vidim nikakvu krivicu zeleznice pa nek je i brzo isao voz. Ne valja kad imamo spore pruge ne valja kad prolaze vozovi brzo.

    Kada ste pesak zaista je lako izbeci nesrecu na pruzi.

  • Marija

    18:29 // 17. 11. 2020.

    Ovaj prelaz se koristi vec 50 godina i trebao je do sad da bude nekako uredjen ili obezbedjen.Na minut odatle je srednja skola,autobuska stanica a sad i Stop shop.Nije u skladu sa propisima ali cinjenica je da koristi.

  • Raka

    14:02 // 17. 11. 2020.

    Pošto pruga neće biti Izmeštena ni za deceniju, makar je visokim ograda a zaštitite kroz ceo Niš. Na pojedinim mestima napravite pešačke prelaze.

    • Куке и мотике,а не звона и прапорци

      18:20 // 17. 11. 2020.

      Неће,јер седимо и пискарамо коментаре.

  • izmeštanje pruge iz Niša?

    16:06 // 17. 11. 2020.

    O tome se toliko govorilo, a niko ništa učinio nije...

    • NSS

      19:13 // 17. 11. 2020.

      Bice aktuelno pred sledece izbore. Nas zamajavaju tim izmestanjem pruge i izmestanjem glavne autobuske stanice, beogradjane metroom... A od svega toga ostanu samo studije izvodljivosti.

  • Miki

    16:32 // 17. 11. 2020.

    Ministarka je obecala da ce da izmesti prugu. Sada su je smenili. Ko ce sada da obeca?

  • Ахм

    18:18 // 17. 11. 2020.

    Да је памети и грађанске свести,пругу би блокирали и натрали блејоградске дахије да је преместе из града.Узгред,зар карго центар није могао да се изгради у Нишу?

  • Vesna rajkovic

    22:19 // 17. 11. 2020.

    Zasto vec jednom ne naprave na tom mestu mali prolaz ispod pruge manji nego kod hitne pomoci za decu za djake. Tu je skola a i stanica autobuska,onda stop sop mek. Aman puno ljudi je tu stradalo. DOKLE VISE. Ima se para za ruckove i putovanja a ZA NASU DECU I STANOVNISTVO nemoze jedan uzani prolaz ispod pruge. Spremni smo i da prikupimo novac samo da se napravi taj mali prolaz koji spadava zivote

  • Opasne materije nam prolaze kroz dnevnu sobu!

    17:52 // 17. 11. 2020.

    Moramo se organizovati sami. Železnica nas radi kao malu decu. Blokada pruge dok ne dobijemo DATUM izmeštanja pruge kroz Niš!

  • milorad

    01:00 // 18. 11. 2020.

    Ma, kakva Železnica, Ministarstvo, Vlada. Apeluju !? Kažu, "neobeležen pružni prelaz". A, stvarnost nalaže, da se NEKO prilagodi potrebama i omogući TUPAVIM, kako reče jedan političar za Nišlije, bezbedniji prelaz. Putem "pešačkog" podvožnjaka. A, tek rampa na Trošarini. Mašinovođi naloženo, da otvori "četvoro oči" !? SVETLOSNU SIGNALIZACIJU NE MOŽETE UOČITI, jer je ĆEVAPDŽINICA NA SRED PRUGE.

  • sima

    14:10 // 17. 11. 2020.

    Predlažem da J. V. uvedu dnevnu rubiku o izmeštanju pruge iz centa Niša.

  • Žaka

    19:42 // 17. 11. 2020.

    Dragi sugradjani umesto što smo uvek spremni da osudjujemo bolje da sednemo sa svojom decom
    i kažemo da ne prelaze preko pruge da sa slusalicama ne izlaze iz kuce mogao je i automobil da je zgazi a volela bih i vas da vidim kako zaustavlja te voz od 108t u metar. Brz oporavak devojci i a i m masinovodji ovo je veliki stres

  • Mara

    21:04 // 17. 11. 2020.

    Svi tu prelaze džabe pričate. SAMO DA TO DETE IZVINJAVAM ŽIVU GLAVU

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: