Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:40, 3. 10. 2021.

| Hronika

Direktor policije: Đokići ubijeni, tela spaljena i zatrpana

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
potrega2-fotojc
Potraga završena tragičnim krajem; foto: J. Ć.

Da su članovi porodice Đokić za kojom se tragalo nekoliko dana ubijeni, da su tela potom spaljena i zatrpana, kao i da se za sada ne zna ko je ubica, potvrdio je direktor policije Vladimir Rebić.

On je u emisiji TV Prva objasnio da su oni ubijeni u intervalu od 00:24 posle ponoći i 02:05 kada je njihov automobil prvi i drugi put viđen na delu asflatnog puta u selu Moravac.

Rebić je pojasnio da je put od Moravca do Tešice dug oko 8 kilometara loš, da je to nasip na Južnoj Moravi, te da bi vožnja trebalo da traje oko pola sata.

Oni su na tom području proveli gotovo 100 minuta, što ukazuje da je ubica imao sigurno nekih 70 minuta da izvrši taj monstruozni zločin i da pokuša da ga prikrije - rekao je Rebić.

On je potvrdio da su tela Đokića spaljena i zatrpana, što ukazuje na postojanje četvrte osoba ili više drugih počinilaca.

Istakao je i da se u ovom trenutku zbog ugljenisanosti ne zna na koji su način oni ubijeni, što će pokazati obdukcija.

Očigledno se radi o dobro pripremljenom aktu. Ko god da je to uradio, pripremio se, nabavio je i benzin da spali i vozilo i žrtve - ocenio je direktor policije.

Rebić je i rekao da s obzirom na to koliko je vremena pošlo, moguće i da je ubica već napustio Srbiju.

Podsetimo, potraga za porodicom Đokić krenula je od utorka, od kada je policija tragala za 57-godišnjim Goranom Đokićem, njegovom 56-godišnjom suprugom Gordanom i 25-godišnjom ćerkom Lidijom.

Ona se završila tragičnim krajem, kada je juče najpre pronađen njihov zapaljen automobil, a kasnije i njihova beživotna tela.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Oki

    08:43 // 4. 10. 2021.

    Ko je kupio benzin u plasticnu flasu na obliznje pumpe 2-3 dana pre toga moz se proveri(ne mora da znaci al nikad se nezna moz o tome nisu razmisljali)

    • Kaki

      12:49 // 4. 10. 2021.

      Oki ne ... Već bi neko prijavio tako nešto, a teško da je počinilac(monstrum) toliko glup kad je sve ostalo ovako isplanirao

  • B. R.

    17:40 // 3. 10. 2021.

    Samo koja reč o upućenosti direktora policije Rebića. On reče da je "put od Moravca do Tešice dug oko 8 kilometara loš", "to je nasip na Južnoj Moravi", "vožnja bi trebalo da traje oko pola sata." Put od Moravca do Tešice jeste dug 8 km, ali ne ide uz Moravu, nije loš - naprotiv, a vožnja od Moravca do Tešice traje desetak minuta. (Ako direktor misli na glavni, asflatni put, a rekao bih da misli.)

    • Dr

      20:30 // 3. 10. 2021.

      Ma nezna on ni gde je Lužane, ni gde je Tešica nezna ništa o ovim krajevima Srbije misli da se Srbija završava u Bubanj potoku.
      A Vulin dolazi hilikopterom kao Lepa Brena na koncertu.

  • Ignjatovic Bojan

    16:58 // 3. 10. 2021.

    Ovo je strašno koliko je naša policija nesposobna. Jedino što naprednjačka policija zna da radi, je prebijanje demonstranata.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: