Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:40, 30. 7. 2020.

| Hronika

Drogu skrivali u teglama sa kremom, ali i u donjem vešu

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Gradina
U teglama pronađeno 7 grama marihuane i 90 grama hašiša; foto: Uprava carina

U 3 odvojena slučaja za 5 dana carinici na Gradini sprečili su pokušaj šverca marihuane, hašiša i ekstazija koje su putnici pokušali da sakriju u teglama sa kremom i sa puterom od kikirikija, u kutijama sa sportskim suplementima, a semenke marihuane otkrivene su u džepu košulje jednog od putnika, ali i u njegovom donjem vešu.

Tokom pregleda “golfa 6” holandskih tablica otkrili su hašiš i marihuanu u teglama putera od kikirikija i nuteli, koje su nalazile u ručnom frižideru u prtljažniku.

Otvorivši frižeder, carinici su ugledali nekoliko tegli. Ovog puta, putnik je u tegli kikiriki putera sakrio 7 grama marihuane. Potom su proverene i tegle sa nutelom, u kojima su kremom bili preliveni zavežalji hašiša teški ukupno 90 grama - saopštavaju iz Uprave carine.

Gradina 33 tableta ekstazija u kutiji sa sportskim suplementima; foto: Uprava carina Dan kasnije, oko ponoći je zabeležen i pokušaj skrivanja ekstazija u kutiji sportskih suplemenata koje je 38-godišnji putnik nosio u torbi.

Ustanovljeno je da se radi o ukupno 33 tablete, ukupne težine 11,3 grama, koje su predate policiji u dalju nadležnost - navode iz Uprave carine.

Dva dana kasnije pronađene su i semenke marihuane, najpre u džepu košulje 40-godišnjeg vozača “lend rovera” nemačkih tablica, a zatim i drvena kutijica sa punom epruvetom semenki u njegovom donjem vešu.

Gradina Semenke marihuane sakrivene u dve kutijice; foto: Uprava carina

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: