Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:19, 26. 10. 2020.

| Hronika

Dva brata koja su pronašla telo u “MIN Kopeksu” u pritvoru zbog ubistva

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
policija kosta 6
Obojica su u pritvoru po rešenju Višeg suda; foto: A. Kostić

Nakon što je prošle nedelje saslušan jedan od dva brata osumnjičena za ubistvo 46-godišnjaka u krugu niške fabrike MIN Kopeks, a zatim mu određen pritvor, saslušan je i drugi brat i on je takođe u pritvoru, potvrđeno je Južnim vestima iz Višeg tužilaštva.

34-godišnji N. M. saslušan je u sredu, 21. oktobra u okviru iste naredbe o sprovođenju istrage protiv njega i njegovog brata, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, kao saizvšioci, koja je doneta nakon što je 39-godišnji M. M. saslušan.

Obojica su u pritvoru po rešenju Višeg suda. Drugoosumnjičeni je takođe saslušan i prema njemu je išao predlog za pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo, visine zaprećene kazne i okolnosti da je usled njegovog izvršenja došlo do uznemirenja javnosti - kažu u Tužilaštvu.

Podsetimo, beživotno telo 46-godišnjeg Nišlije je 8. oktobra pronađeno u jednoj od hala MIN Kopeksa, a pored njega su pronađeni sekira i čekić.

U policiji su rekli da se sumnja da su 34-godišnji N. M. i 39-godišnji M. M. čekićem i sekirom više puta udarili u glavu muškarca, koji je od dobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Prve, kasnije potvrđene informacije bile su i da je ubijeni muškarac bio vlasnik te hale, te da su njegovo ubistvo prijavila dvojica njegovih radnika. Bilo je i informacija da su njih dvojica odmah privedeni zbog saslušanja, ali ubrzo i pušteni.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    08:53 // 27. 10. 2020.

    Samo Radojicic moze da prodje poligraf!

    • Slavko

      14:40 // 27. 10. 2020.

      Sve zavisi ko radi poligraf

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: