Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:07, 12. 4. 2021.

Dva pešaka iz udesa na Vizantijskom bulevaru i dalje na intenzivnoj nezi

Hitna sanitet Nezgoda se dogodila juče; Ilustracija; foto: A. Kostić

75-godišnja žena i 80-godišnji muškarac iz Niša, na koje je juče naleteo automobil na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru i dalje su životno ugroženi, navode iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš, i oboje su smešteni na odeljenje Intenzivne nege Klinike za anesteziju u toj ustanovi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • zzzzz

    12:13 // 12. 4. 2021.

    Taj pešački je ruski rulet svi voze kao nenormalni,rešenje je smanjiti brzinu na 40 km/h i postaviti kamere.

    • Vučkić

      13:29 // 12. 4. 2021.

      Jedino rešenje je mozda 200m pre i posle ležeći policajac pa ko moze da leti mozda i poleti nikad se ne zna

    • bulevarac

      16:17 // 12. 4. 2021.

      Na tom delu je vec ogranicenje 30 km/h. Imas i semafor koji ukazuje na brzinu zbog skole,ali skoro niko ne postuje, a mnogi cak dodaju gas da pesaci ne bi ni probali da predju i slucajno ih zaustave. Samo kamere su resenje.

  • Ivan

    15:26 // 12. 4. 2021.

    Samo kod nas se pešački prelazi nalaze na 5 metara od velikih raskrsnica i kružnih tokova. Tu vozači više gledaju saobraćaj nego pešake.

  • Sima Kosmos

    12:42 // 12. 4. 2021.

    Žalosno za ovo dvoje starih ljudi, krenuli u prolećnu šetnju iz moje se možda nikada neće vratiti kući i u miru provesti starost. Šta može da bude rešenje u gradu da se bahatima stane na put. Možda da policija kreira anonimni portal za građane da dostave snimke sa mobilnih i kamera iz vozila da po njima neka komisija kažnjava redom "ni po babu ni po stričevima" ako već ne mogu svuda da stignu?

  • Gradjanin

    14:22 // 12. 4. 2021.

    Ljudi, nesreću nije izazvao bahati klinac ili neko sa besnim automobilom, već žena od 50 god koja je nakon nesreće samo što nije doživela srčani udar. Da li je brzo vozila, koristila telefon ili je nešto treće posredi treba policija da utvrdi.

  • PESAK

    13:55 // 12. 4. 2021.

    Slaba kontrola policije,nema kamere i moze se,vozi!!! 80 na sat,a kazne premale.

    • Jasar

      09:18 // 18. 4. 2021.

      Ma ko ti rekk to pesaku?, ja ne vide mesecima da divlja neko od kako onaj pogazi ljude u duvaniste, jedino ti ko pesak mozda si sanjao?

  • N.C

    17:19 // 12. 4. 2021.

    Kružni tok je SMRT za pešake! Čekaju pešaci da im se smiluje neko da se zaustavi da mogu da pređu ulicu. Više puta sam lično doživeo škripu guma i sirenu na pešačkom prelazu niko neće da se zaustavi a tek da uspori.

  • Pera

    12:55 // 12. 4. 2021.

    Gde su ta poboljšanja u saobraćaju koje je gradonačelnica dogovorila sa PU Niš?. Samo lažu narod sa izjavama a ništa ne preduzimaju. Policija ne sme da zaustavi džipove i kola sa tamnim staklima, prave se da ih ne vide. Samo ovaj prost narod delju. A konjske zaprege im ispred nosa prolaze i ne preduzimaju ništa jer ne smeju da rade svoj posao.

    • Pešak

      17:19 // 12. 4. 2021.

      Juče sam u tom periodu bila u šetnji Vizantijskim bulevarom i Bulevarom Medijana, za 2 sata šetnje nisam videla niti jedno policijsko vozilo! Pa gde ste saobraćajci, vrebate u Nikole Pašića ko nije vezao pojas?!? Čemu služi saobraćajna policija, ionako ne deluju preventivno, izgleda da misle da su tu samo da bi vršili uviđaje nakon nesreća!

  • Mara

    13:40 // 12. 4. 2021.

    Samo da se izvuku

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: