Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 22. 11. 2021.

| Hronika

Dve osobe poginule u udesu u okolini Surdulice, u saobraćajki kod Vladičinog Hana povređeno dete

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Policija FOTO Aleksandar Kostić
Za vikend 7 saobraćajnih nesreća u Pčinjskom okrugu; Ilustracija; foto: A. Kostić

Dve osobe poginule su prilikom prevrtanja kamiona u petak, 19. novembra u ataru sela Božica u surduličkoj opštini, saopštavaju iz policije. Tri dana kasnije, u saobraćajki u selu Stubal kod Vladičiong Hana teško je povređeno dete koje je vozilo biciklu kada se sudarilo sa “opel korsom”.

Kako kažu iz policije, 30-godišnji vozač kamiona marke “zastava” najverovatnije je izgubio kontrolu nad vozilom, naišavši na krivinu.

Vozilo se prevrnulo i vozač i putnik iz okoline Leskovca su od zadobijenih povreda stradali na licu mesta - kažu iz policije.

U nedelju, 21. novembra došlo je do saobraćajne nezgode u selu Stubal, a kako kažu u policiji, teške telesne povrede zadobile je dete.

Došlo je do kontakta između “opel korse” niških tablica kojoj je upravljao 30-godišnjak i bicikliste. Tom prilikom povređeno je dete koje je vozilo biciklu. Pomoć mu je ukazana u vranjskom Zdravstvenom centru, a zatim prebačeno u niški Klinički centar - kažu u policiji.

Dodaju da je tokom vikenda, od 19. do 21. novembra registrovano 7 saobraćajnih nezgoda u Pčinjskom okrugu, a tri osobe su lakše povređene.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: